AcasăEvenimentCOLECȚIONAR DE "ARTĂ" - Un minor i-a furat unei femei geanta la...

COLECȚIONAR DE „ARTĂ” – Un minor i-a furat unei femei geanta la Muzeul din Coltău

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii din Coltău au identificat un tânăr, la scurt timp după ce ar fi comis un furt dintr-un muzeu de pe raza localităţii. La data de 06 septembrie a.c., la ora 23.00, poliţia a fost sesizată că o femeie în vârstă de 46 de ani a fost victima unui furt.

Poliţiştii au stabilit că victimei i s-ar fi sustras geanta în care avea portmoneul cu bani, actele personale, telefonul mobil şi cheia de la maşină, în timp ce se afla în muzeuL din localitatea Coltău. Prejudiciul reclamat este de aproximativ 1.000 de lei. La scurt timp de la sesizare, poliţiştii au depistat  un minor de 16 ani din Coltău, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost identificat pe raza localităţii de domiciliu şi avea asupra sa bunurile sustrase, care au fost restituite părţii vătămate. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută de Codul Penal.

Furturi din locuinţă clarificate de poliţişti

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din Ulmeni au identificat un bărbat bănuit de comiterea a trei furturi din locuinţe de pe raza localităţii. Ieri, 07 septembrie, poliţiştii din Ulmeni au identificat un bărbat de 35 de ani din Chelinţa, cu antecedente penale, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat. Din investigaţiile efectuate a reieşit că în lunile mai, iunie, septembrie a.c., acesta a pătruns în mai multe locuinţe de pe raza oraşului, de unde a sustras diverse sume de bani şi un telefon mobil. Prejudiciul reclamat a fost recuperat în totalitate şi restituit părţilor vătămate. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA