Acasăsinucidere maramuresCOLECTARE DESEURI - Primariile Recea si Miresu Mare participa la o actiune...

COLECTARE DESEURI – Primariile Recea si Miresu Mare participa la o actiune de colectare

DISTRIBUIȚI

Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec readuce, in acest weekend, in judetul Maramures campania „Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!”. Maramureş, 11 iulie 2012 – Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec, alături de Primăriile Recea si Mireşu Mare si de partenerul Skil, ii cheama pe maramureseni sa spuna un “Da!” hotarat pentru un mediu inconjurator mai curat si mai sanatos si sa participe la noua actiune de colectare, care va avea loc la finele acestei saptamani. 

Sambata, 14 iulie, intre orele 10.00-18.00, Asociatia Rorec va deschide puncte de colectare, in comuna Mireşu Mare si comuna Recea. Acestea vor functiona in urmatoarele locatii:

Comuna Mireșu Mare

  1. În curtea școlii
  2. Sat Iadăra – în curtea școlii
  3. Sat Remeți pe Someș – în curtea școlii
  4. Lucăcești – în curtea școlii

Comuna Recea

  1. În curtea școlii
  2. Sat Lăpușel – lângă Căminul Cultural
  3. Sat Bozănta Mică – în curtea școlii
  4. Sat Mocira – în curtea școlii
  5. Sat Săsar – în curtea școlii

Cei interesati pot obtine informatii suplimentare despre actiunea de colectare la numarul de telefon 0720.811.640. Acesta va fi fi disponibil, pana vineri, 13 iulie, intre orele 10.00-18.00, iar si sambata, 14 iulie, intre orele 08.00-16.00.

Prin participarea la aceasta actiune, locuitorii se vor alatura eforturilor sustinute ale Asociatiei RoRec de a apropia Romania de tinta anuala de colectare DEEE pentru fiecare cetatean european, de 4 kilograme/locuitor. Iar pentru ca faptele bune trebuie rasplatite, cu sprijinul partenerului Skil, Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec pune in joc o serie de premii, pe care le ofera celor mai norocosi dintre participanti, la tombolele prilejuite de aceasta actiune de colectare.

Cei care se debaraseaza, in cadrul actiunii Asociatiei Rorec, de un electrocasnic vechi sau defect, pot pleca acasa cu unul nou, dintre cele puse in joc de Skil. Pentru cei din Recea, Skil pune la bataie 3 masini de tuns iarba, 3 ferastraie verticale si 3 masini de gaurit, iar cei din Mireşu Mare pot castiga unul dintre cele 3 ferastraie verticale, 3 masini de gaurit si 3 polizoare unghiulare. Tragerea la sorti si festivitatea de premiere vor avea loc sambata, 14 iulie, incepand cu ora 19.30, in curtea scoliii din Comuna Recea.

Mai multe detaliile despre programul campaniei de mediu si regulamentul tombolei pot fi consultate pe www.rorec.ro. Totodata, ne gasiti si pe facebook.com/AsociatiaRoRec pentru mai multe informatii despre campanii, despre colectarea DEEE si despre un mediu curat.

Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec a debutat sirul acţiunilor de colectare din acest judet la 26 mai, cu o actiune in Seini. La inceputul lunii iunie, a organizat o noua acţiune de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE), in Baia Sprie, iar la 30 iunie, s-a intalnit cu cei din Şomcuta Mare si Satulung.

Peste 400.000 kilograme de deseuri de echipamente electrice si electronice au fost colectate deja, in cadrul actiunilor desfasurate, anul acesta, in campania “Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare”, a Asociatiei Romane pentru Reciclare RoRec. In 2011, au fost stranse peste un milion de kilograme de deseuri de echipamente electrice si electronice colectate, in 220 de actiuni din 39 de judete si in sectoarele 4 si 6 din Bucuresti la care au participat, in total, peste 66.000 de cetateni.

Asociatia Romana pentru Reciclare – RoRec (www.rorec.ro) este o organizatie non-profit, infiintata de zece dintre cei mai cunoscuţi fabricanti europeni de aparatura electrocasnica prezenti pe piata din Romania. Practic, RoRec preia responsabilitatea producatorilor de aparatura electrocasnica si se ocupa de toate activitatile necesare colectarii, tratarii, refolosirii, reciclarii si recuperarii deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), asigurand, in acelasi timp, eliminarea in siguranta si protectia mediului, in conformitate cu legislatia europeana in domeniu.

Informatii Antonia Tucheac, PR Manager Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA