AcasăEvenimentCOD ROȘU ÎN MARAMUREȘUL ISTORIC - Ucraineni prinși cu arme de foc...

COD ROȘU ÎN MARAMUREȘUL ISTORIC – Ucraineni prinși cu arme de foc și 22 cartușe la granița cu România (ACTUALIZARE 3 SURSE)

DISTRIBUIȚI

În această seară se pare că e cod roșu pe granița României cu Ucraina. Se pare că mai mulți cetățeni ucraineni (patru/cinci persoane) care ar fi intenționat să ajungă în România din Ucraina ar fi fost prinși de polițiștii de frontieră din zona Valea Vișeului.

Mai mult se pare că asupra unuia dintre ucraineni ar fi fost găsite arme de foc.

Aceste informații vin la câteva zile după ce un cafe-bar din Rona de Sus a sărit în aer. În interiorul acestuia persoane necunoscute au aruncat o grenadă ofensivă, care a explodat. Lumea vorbește că ar fi un act de răzbunare venit din partea rakeților ucraineni sau a mafiei ruse.

ACTUALIZARE 1 (sâmbătă, ora 21.40)

Conform informațiilor furnizate în mod oficial au fost reținute patru persoane în zona localității Valea Vișeului iar una avea asupra lui o armă de vânătoare. Urmează să se identifice persoanele de cetățenie ucraineană, cum au trecut în România și proveniența armei de foc.

ACTUALIZARE 2 (duminică, ora 9.15)

Astăzi dimineață cei patru ucraineni au fost duși la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus pentru audieri.

ACTUALIZARE 3 (duminică, ora 11.45)

Ieri, 23 ianuarie a.c., în jurul orei 16.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Valea Vişeului – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au observat, în apropierea frontierei de stat, patru persoane care nu-şi justificau prezenţa în zonă. La observarea patrulei poliţiei de frontieră, cele patru persoane, de sex masculin, au încercat să fugă, însă lucrătorii noştri l-au reţinut.

Asupra persoanelor, poliţiştii de frontieră au descoperit, într-o geantă, o armă de vânătoare, o centură cu 22 cartuşe de vânătoare, un toc cu trei lame de cuţit, un toc cuţit şi patru telefoane mobile.

Drept urmare, persoanele în cauză împreună cu bunurile descoperite asupra lor au fost conduse la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări, unde s-a stabilit că cei patru bărbaţi sunt cetăţeni ucraineni, cu vârste cuprinse între 19-25 de ani.

În continuare se fac cercetări sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

VEZI AICI CE AU GĂSIT ANCHETATORII LA RONA DE SUS.

VEZI AICI PRIMELE IMAGINI CU BARUL ÎN CARE A EXPLODAT O GRENADĂ OFENSIVĂ.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA