spot_img
AcasăLifestyleMondenCOCAINĂ ÎN CLUBURI – Vedetă de la noi: „Fetele trag mai mult,...

COCAINĂ ÎN CLUBURI – Vedetă de la noi: „Fetele trag mai mult, mai tare şi mai des decât băieții!”

DISTRIBUIȚI

COCAINĂ ÎN CLUBURI  Cunoscut pentru toate legăturile sale cu lumea mondenă, Codin Maticiuc atrage atenția asupra unui fenomen îngrijorător din cluburile din București.

Codin Maticiuc a dat detalii despre scene care au loc des, în cluburi scumpe, foarte cunoscute.

„Nu de fiare vorbesc. Nici la muncă sau pe undeva. Cocaină. Pe nas. Fetele trag mai mult, mai tare şi mai des decât băieții. A ajuns un fenomen. Puţine dintre ele o fac asumat sau organizat. E fix ca alcoolul sau masa la club.”, a povestit Maticiuc.

ŞTIAI? – Doctorii recomandă persoanelor care au trecut de 40 de ani să nu mai ia Ibuprofen

De altfel, multe dintre tinerele care ajung să consume cocaină ajung să aibă un comportament absolut jenant.

„De unde se uitaseră urât pe toată lumea de la masa ta cu o treaptă mai sus decât celalalte acum coboară şi ochii şi standardele către plebe. Încep să dea mesaje disperate la cele câteva ciori şi clanuri pe care le-au reperat în drumul spre masă. Nasolia găsește o combinație, două linii direct la baie dar cu tot cu o muie profi făcută de cealaltă. Frumușica acceptă. Ceva mai târziu le vezi ieșind din toaletă șifonate şi un pic pătate de spermă. Ciufulite şi cu rimelul curs. Fața un pic strâmbă, dar fericite”, a încheiat acesta.

ARESTAŢI LA FRONTIERĂ – Prinşi cu materiale pentru fabricarea de bombe

Codin Maticiuc (35 de ani) este cunoscut pentru aparițiile sale le petrecerile de fițe și pentru aventurile sale cu mai multe domnișoare din showbiz-ul autohton.

Sursă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA