AcasăActualitateCOALIȚIA PENTRU MARAMUREȘ - UN PROIECT UNIC ÎN ISTORIA ADMINISTRAȚIEI LOCALE DIN...

COALIȚIA PENTRU MARAMUREȘ – UN PROIECT UNIC ÎN ISTORIA ADMINISTRAȚIEI LOCALE DIN ROMÂNIA.

DISTRIBUIȚI

COALIȚIA PENTRU MARAMUREȘ s-a format pentru ca Baia Mare și întreg județul să aibă parte de dezvoltare economică, socială și culturală armonioasă, unitară, oamenii să simtă efectiv că o duc mai bine, că le crește bunăstarea de la an la an.

Administrația din Baia Mare își dă mâna cu administrația județului.

Am strâns în COALIȚIA PENTRU MARAMUREȘ toate forțele administrației publice maramureșene pentru a servi în egală măsură interesele fiecărei comunități din județ, de la Baia Mare și până la ultimul cătun, nu orgoliile și interesele politicienilor de aici sau de la București.

DE CE SĂ SUSȚII ȘI TU COALIȚIA PENTRU MARAMUREȘ?

PENTRU CĂ ADUCE UNITATE.

COALIȚIA PENTRU MAREMUREȘ unește oameni. Aduce împreună intelectuali, oameni de afaceri, asociații, fundații, ONG-uri, tineri și pensionari, pe toți băimărenii și maramureșenii preocupați de prezent și viitor, într-un proiect administrativ unitar, făcut pentru ei.

PENTRU CĂ ASIGURĂ O ADMINISTRAȚIE LOCALĂ PERFORMANTĂ.

COALIȚIA PENTRU MARAMUREȘ are cea mai performantă echipă, oameni harnici și cinstiți, recunoscuți de comunitate pentru calitățile lor, care au demonstrat prin fapte că sunt competenți în domeniile în care activează.

PENTRU CĂ DIMINUEAZĂ FACTORUL POLITIC DIN ADMINISTRAȚIE.

COALIȚIA PENTRU MARAMUREȘ luptă pentru diminuarea aportului factorului politic în administrația publică. Toți candidații noștri au fost desemnați
în funcție de competențele fiecăruia și nu de apartenența politică.

PENTRU CĂ IMPRIMĂ UN NOU CURS DEZVOLTĂRII VIITOARE A JUDEȚULUI ȘI A REȘEDINȚEI SALE.

COALIȚIA PENTRU MARAMUREȘ luptă pentru descentralizarea administrației publice, vrea să aducă în prim plan dezvoltarea locală, nu interesele promovate din București sau din alt centru de putere.

„Baia Mare este locomotiva economică a județului. Baia Mare trebuie să își extindă influența, rolul de lider al județului. Trebuie să aducem Maramureșul împre- ună cu Baia Mare în proiecte comune la nivel administrativ. Împreună cu Gabriel Zetea, președin- tele Consiliului Județean am construit COALIȚIA PENTRU MARAMUREȘ, un proiect unic pentru dezvoltarea munici- piului Baia Mare și a județului Maramureș. Prin COALIȚIA PENTRU MARAMUREȘ, Baia Mare devine o forță la nivel regi- onal și un exemplu de urmat de către întreaga administrație din România”, arată Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare.

 

(comandat de Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat, executat de ActualMM, cod mandatar financiar 21200185)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA