AcasăActualitatePoliticCoaliția pentru Maramureș a lansat candidații pentru primăriile din Țara Chioarului

Coaliția pentru Maramureș a lansat candidații pentru primăriile din Țara Chioarului

spot_img

DISTRIBUIȚI

Săptămâna a început în forță pentru reprezentanții Coaliției pentru Maramureș care au lansat, în Șomcuta Mare, candidații pentru primăriile din Țara Chioarului: oameni competenți, serioși și harnici, dornici să ofere prosperitate cetățenilor din comunitățile pe care vor să le reprezinte. Prezentarea fiecărui candidat a fost făcută de către vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Ioan-Doru Dăncuș, candidat al Coaliției pentru Maramureș pentru Consiliul Județean Maramureș, care a subliniat buna colaboare pe care a avut-o, în acești patru ani, cu președintele Gabriel Zetea, candidat pentru un nou mandat pentru funcția de șef al administrației județene. În mesajul adresat tuturor candidaților pentru primăriile din Țara Chioarului, Gabriel Zetea a subliniat buna colaborare pe care a avut-o cu fiecare dintre cei care și-au anunțat candidatura la alegerile din 27 septembrie, având doar cuvinte de laude pentru fiecare în parte.

Pe scenă au urcat, pe rând, Gheorghe Buda, primarul orașului Șomcuta Mare, Ioan Burde, primarul din Valea Chioarului, Gheorghe Tînc, viceprimarul comunei Mireșu Mare, Pop Gavril, primarul comunei Boiu Mare, Toma Coteț, propunerea Țării Chioarului pentru funcția de consilier județean în echipa Coaliției pentru Maramureș, Ioan Buzdugan, candidat pentru Primăria Remetea Chioarului, senatorul Liviu Marian Pop, deputatul Călin Matei, consilierul județean Olivia Cherhaț.

Șomcuta Mare și Valea Chioarului continuă cu primarii Gheorghe Buda și Ioan Burde

Edilul din Șomcuta Mare, Gheorge Buda le-a dorit bun-venit în capitala Țării Chioarului tuturor reprezentanților Coaliției pentru Maramureș, subliniind faptul că, în mandatul său, a reușit să realizeze lucruri mărețe pentru concetățenii săi. ”Am avut alături oameni destoinici, dar m-am bucurat și de ajutorul constant al președintelui Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea. Pentru a ajunge sus este obligatoriu să pornești de jos și așa am făcut și eu: am început ca și consilier local în Șomcuta Mare, apoi am avut două mandate de viceprimar, iar acum închei primul mandat de primar. Sunt convins că pot duce mai departe toate proiectele importante pentru Șomcuta Mare și pentru șomcuteni, iar realizările mele se văd cu ochiul liber. Continuitatea este un lucru mare, pentru că acolo unde mandatele sunt continuate de același primar, cu siguranță roadele se văd. La Șomcuta Mare, din păcate, niciun primar nu a avut două mandate consecutive și îmi doresc să fie o premieră prin noua mea candidatură, la fel cum îmi doresc ca această premieră să se înregistreze și la Consiliul Județean Maramureș, prin reconfirmarea președintelui Gabriel Zetea. În administrația locală este nevoie de oameni, politica este făcută de oameni care vor să face ceva în locurile unde activează. Alături de mine am și oameni noi, dar și colegi care mi-au fost alături în tot acest timp”, a declarat Gheorghe Buda, primarul comunei Șomcuta Mare.

Ioan Burde, primarul comunei Valea Chioarului a declarat că își depune mandatul cu certitudinea că va putea continua munca pe care a început-o încă în urmă cu opt ani de zile. ”O administrație locală nu poate face nimic fără susținere, iar noi, în Maramureș, avem senatori, deputați, avem președintele Consiliului Județean, iar toți aceștia au muncit pentru județul nostru. S-au realizat lucruri frumoase în fiecare localitate și candidații noștri, ai Coaliției pentru Maramureș, majoritatea primari în funcție, pot să prezinte cu adevărat ce au realizat. Toate proiectele de hotărâre din Valea Chioarului au fost votate indiferent de doctrina partidelor reprezentate în Consiliul Local. Din 1996 până în 2012 am fost consilier local, iar din 2012 am fost ales primar. Acum candidez pentru al treilea mandat, dar realizările echipei mele vorbesc pentru fiecare dintre noi. Și îmi doresc să cred că că, împreună, vom putea face mult mai mult bine comunității din Valea Chioarului”, a precizat primarul comunei Valea Chioarului, Ioan Burde.

Gheorghe Tînc luptă pentru Primăria Mireșu Mare, în timp ce Gavril Pop menține încrederea cetățenilor din Boiu Mare

După două mandate de viceprimar în comuna Mireșu Mare, Gheorghe Tînc este candidatul Coaliției pentru Maramureș pentru funcția de primar. În discursul său, acesta a precizat faptul că, doar în ultimii patru ani, comunitatea pe care o reprezintă a beneficiat de 26 de proiecte care nu ar fi fost posibile fără sprijinul constant al președintelui Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea. ”Dacă ești harnic și știi ce faci, poți obține proiecte frumoase pentru comunitatea locală. Însă după ce comuna noastră a prosperat ani la rând, evoluția lucrărilor a fost oprită brusc de actualul guvern PNL. De două luni de zile am depus situația de lucrări pentru canalizare dar banii nu au venit nici astăzi, fapt care l-a făcut pe constructor să renunțe la execuție. Însă putem reveni iar la momentele în care Mireșu Mare va prospera iar și, alături de echipa care îmi este alături, sunt sigur că vom găsi susținerea necesară”, a declarat Gheorghe Tînc, candidatul Coaliției Maramureș pentru Primăria Mireșu Mare.

Gavril Pop, primarul comunei Boiu Mare arată că a lucrat cu mai mulți președinți ai Consiliului Județean Maramureș, însă dintre toți, singurul a cărui ușă a fost mereu deschisă a fost cea a președintelui în funcție, Gabriel Zetea. ”Avem 25 de km de drumuri asfaltate, avem canalizare, avem două terenuri de sport în lucru, o platformă de gunoi, un proiect de reabilitare a iluminatului public și considerăm că suntem îndreptățiți să mai cerem un mandat, pentru că știm că putem continua proiectele bune în comunitate”, a declarat Gavril Pop, primarul din Boiu Mare.

Toma Coteț este propunerea Țării Chioarului pentru funcția de consilier județean. După o activitate de opt ani ca și consilier local în Șomcuta Mare, Toma Coteț a arătat că este pregătit să activeze în Consiliul Județean, alături de echipa Coaliției pentru Maramureș.

Ioan Buzdugan, primarul cu patru mandate la activ va recâștiga încredrea cetățenilor din Remetea Chioarului

Ioan Buzdugan, candidatul Coaliției pentru Maramureș pentru Primăria Remetea Chioarului încearcă să recâștige încrederea cetățenilor la alegerile din 27 septembrie, după ce a fost primarul acestei comunități vreme de patru mandate, până în anul 2016. ”Când am văzut nepăsarea cu care actuala administrație a abandonat multe dintre proiectele în derulare am dorit să candidez din nou. Au rămas în urma mea proiecte eligibile, care trebuiau doar atribuite unui câștigător, lucru care nu s-a întâmplat până astăzi, deși aveau finanțarea asigurată. Majoritatea proiectelor au fost abandonate sau au rămas nefinalizate. Remetea Chioarului are un uriaș potențial economic și turistic și, în perioada următoare, voi lupta să readuc comuna noastră acolo unde îi este locul”, a declarat Ioan Buzdugan, candidat al Coaliției pentru Maramureș pentru Primăria Remetea Chioarului.

Întâlnirea a fost închisă cu mesajul adresat tuturor celor prezenți de către președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, candidatul Coaliției pentru Maramureș pentru un nou mandat în fruntea administrației județene.

 

*Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT; Executat de: SC Spectral Agency SRL; Cod mandatar financiar: 21200019
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA