spot_img
AcasăLifestyleCoaching-ul la cazino - Ce rol are un mentor în gambling și...

Coaching-ul la cazino – Ce rol are un mentor în gambling și cum te poate ajuta?

DISTRIBUIȚI

În ziua de astăzi, informația se regăsește sub diverse forme, în numeroase locuri, fiind accesibilă pe mai multe medii. Acest lucru este valabil indiferent care ar fi domeniul care te interesează, inclusiv dacă este vorba de jocuri de noroc.

Pentru a afla orice, este nevoie doar să ai o conexiune bună la internet și să îți aloci câteva momente pentru a căuta răspunsuri la întrebările pe care le ai. Trebuie să recunoaștem cu toții, mediul online are foarte multe plusuri și este extrem de util, dar uneori vine și cu multe confuzii. Deoarece cam oricine poate să scrie orice pe net, câteodată, informațiile se cam bat cap în cap.

Acesta este unul dintre motivele pentru care este bine să ții cont doar de ceea ce este scris de către specialiști, de date publicate pe surse de încredere. Spre exemplu, dacă vrei să știi care este un anume top casino România, evită să ții cont de ce este scris pe site-uri ce par dubioase.

Dacă vrei să ai o siguranță și mai mare sau dacă nu consideri că îți este de ajuns să citești texte ce par prea lungi și prea multe, dacă vrei să ai parte de îndrumare practică, atunci află mai multe despre coaching-ul la jocurile de noroc!

Ce înseamnă, ce rol are, un mentor?

Conform definiției oficiale, un coach, un mentor, este o persoană pe care tu o alegi pentru a te învăța, pentru a te ghida. Este ca un fel de profesor, dar care se va focusa mai mult pe tine, spre deosebire de cazurile din școala clasică.

“Antrenorul”, dacă traducem termenul, va fi alături de tine pentru o perioadă nedeterminată de timp, în care îți va împărtăși din experiențele pe care le-a avut, dându-ți imbolduri și câteva “secrete” ale succesului său. Atenție însă, reușitele vin sub diferite forme, așa că este important să te descoperi pe tine, să găsești calea ta spre împlinire.

Cel mai adesea, coaching-ul este întâlnit mai mult în zona de business. În cazul jocurilor de noroc, acest concept nu este prea cunoscut, însă poate să fie extrem de util.

De ce ți-ar fi util un coach? Cu ce te-ar putea ajuta?

Mentorul are rolul de a ghida, cel mai adesea arătând persoanei pe care o îndrumă, cum să aplice informațiile pe care le știe, să îi sublinieze diferențele dintre teorie și practică. Așadar, în cazul jocurilor de noroc, acest lucru se poate face în ceea ce ține de jocul responsabil, dar și de cum se construiește o tehnică de joc adecvată.

Este important să ții cont de faptul că sunt destul de puține categorii din industria iGaming în care contează și altceva în afară de cum ți se aliniază stelele. Tocmai acesta este principalul motiv pentru care este foarte important să ai pe cineva care să îți arate cum să te organizezi financiar cât mai bine, pentru a miza doar sume pe care îți permiți să le pierzi.

La Poker, de exemplu, contează atât norocul, cât și îndemânarea jucătorului. În meciuri va fi nevoie să poți să îți controlezi emoțiile, să poți improviza și să te adaptezi în funcție de cursul partidei, dar și de deciziile pe care le iau ceilalți participanți. În plus, există numeroase abordări pe care le poți face, de aceea ar fi bine să ai pe cineva cu mult mai multă experiență, care să îți dea exemple și studii de cazuri, situații concrete.

Cum poți beneficia de îndrumarea unui coach la jocurile de noroc?

Dacă ai un model pe care îl urmezi, un jucător pe care îl admiri, află cât mai multe despre el, despre cum a reușit să obțină rezultatele pentru care îl apreciezi atât de mult. Dacă consideri că nu ești mulțumit cu ce găsești pe net, încearcă să îl contactezi și explică-i că ai vrea să îți fie mentor, să îți fie un exemplu și pe parte practică. Deși unele persoane nu sunt foarte confortabile cu acest statut, ai putea să ai parte de o surpriză plăcută.

Nu uita că norocul său nu este același cu norocul tău, motiv pentru care mereu trebuie să ai un joc responsabil și să faci investiții moderate. Practica este importantă, dar valoarea mizelor poate să fie mică, pentru ca suma totală jucată într-o sesiune să fie adecvată bugetului tău.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA