AcasăEvenimentSportCLUBUL SPORTIV MINAUR - Băieții se reunesc luni, 17 iulie, pentru noul...

CLUBUL SPORTIV MINAUR – Băieții se reunesc luni, 17 iulie, pentru noul sezon competițional

spot_img

DISTRIBUIȚI

CLUBUL SPORTIV MINAUR Luni, 17 iulie, echipa masculină a Clubului Sportiv Minaur Baia Mare se reunește pentru un nou sezon competițional.

CLUBUL SPORTIV MINAUR Noul lot are în componență 24 de handbaliști, din care 10 jucători noi (ultimul transfer urmând să fie anunțat în perioada imediat următoare).

Aceștia se vor reuni în data de 17 iulie, începând cu ora 18:00, la Sala Polivalentă “Lascăr Pană”, pentru a pregăti strategia competițională care îi va conduce către îndeplinirea obiectivului acestui sezon și anume: clasarea în primii 8 în Liga Națională.

“Începem pregătirea cu gândul la îndeplinirea obiectivului, respectiv locurile 6-8 în Liga Zimbrilor, nerăbdători să ne reîntâlnim cu căldurosul public băimărean cunoscător de handbal, sperând ca prin jocul practicat să aducem cât mai mulți spectatori la sală.

Am reușit câteva transferuri pe care abia așteptăm să le vedem în teren, iar complexitatea programului de pregătire și jocurile amicale ce urmează să le desfășurăm în luna august să ne aducă la nivelul pregătirii sportive conform competiției în care am revenit”, a declarat Ionuț Marta, directorul general al Clubului Sportiv Minaur Baia Mare.

Info minaur.ro

citeşte şi HANDBAL MASCULIN. LIGA NAŢIONALĂ – A fost stabilit Calendarul Competițional al sezonului 2017/2018

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA