AcasăActualitate112ACTUALIZARE/ CLIPE DE TEROARE ÎN BAIA MARE | Tânăr înjunghiat în centrul...

ACTUALIZARE/ CLIPE DE TEROARE ÎN BAIA MARE | Tânăr înjunghiat în centrul orașului de un fost coleg de liceu. Video terifiant cu momentul atacului:

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un apel la 112 a alertat autoritățile în această seară cu privire la un eveniment petrecut chiar în centrul municipiului, Baia Mare, lângă covrigăria Gigi. Un tânăr de 23 de ani a fost înjunghiat. Acesta se află la serviciu, la o cafenea din zonă, când dintr-o dată la geamul cafenelei a apărut un alt tânăr, pe care îl cunoaște de la liceu, și l-a înjunghiat în zona brațelor.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliției Locale, ale Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, dar și o ambulanță.

Actualizare:

Victima, salvată de un echipaj de Poliție locală, care l-a încătușat pe agresor

În această seară, în jurul orelor 19:00, echipajul de polițiști locali format din polițist local Corodan Lucian și Pavel Vasile din cadrul Biroului Circulație, în timp se aflau pe B-dul Regele Mihai, în zona imobilului cu nr. 4, eliberand parcarea în vederea igenizarii acesteia și trasării, au auzit țipete în zona imobilului nr. 6 în fața Covrigăriei ,,GIGI”, unde se aflau mai multe persoane. Polițiști locali s-au depasat urgent la fața locului unde se aflau circa 6-8 persoane, care le-au relatat polițiștilor locali faptul că un tânăr de 23 de ani a fost înjunghiat de către alt tânar de aceeași vârstă care se îndrepta spre semafor. Atunci, polițistul local Pavel Vasile a alergat spre victimă și i-a acordat primul ajutor, solicitând celor prezenți să apeleze serviciul unic de urgență 112. În același timp, celălalt polițist local, Corodan Lucian, s-a deplasat către semafor pentru a-l identifica pe agresor. În momentul următor, un tânăr de 23 de ani s-a deplasat către polițistul local și a afirmat, citez: ,,Eu l-am înjunghiat pentru că viola femei”. Polițiștii locali l-au imobilizat și l-au încătușat, iar după ce i-au facut un control corporal, l-au introdus în autospecială în așteptarea echipajelor de poliție de la Poliția Municipiului Baia Mare. Între timp, la fața a locului a sosit salvarea și victima a fost transportată la spital. Polițiștii locali l-au predat pe agresor echipajelor de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare, în vederea continuării cercetărilor. Se pare că victima și agresorul se cunoșteau și au fost colegi la Liceul Sanitar”, arată reprezentanții Biroului de presă al Primăriei Municipiului Baia Mare.

Ce spune Poliția

La data de 20 martie 2024, ora 19.02, Poliția municipiului Baia Mare a fost sesizata prin S.N.U.A.U 112, despre faptul că, pe B-dul Regele Mihai I, din Baia Mare, are loc un scandal între două persoane. La fața locului, polițiștii au identificat un tânăr, de 23 ani, care prezenta mai multe plăgi prin tăiere în zona mâinilor. Bănuit de comiterea faptei, este un tânăr, tot de 23 de ani, care se află în custodia polițiștilor. Din primele verificări efectuate s-a stabilit că acesta ar fi folosit un obiect înțepător, cu care ar fi tăiat-o pe victimă în zona mâinilor. Victima a fost transportata la spital. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor aspectelor și circumstanțelor în care s-a produs fapta„, arată reprezentanții IPJ Maramureș.

Știre în curs de actualizare.

Sursă: VasileDale.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA