spot_img
AcasăActualitate112CLIPE DE COŞMAR - O fată de 14 ani a vrut să fugă...

CLIPE DE COŞMAR – O fată de 14 ani a vrut să fugă dintr-un centru de plasament, dar a fost prinsă şi pedepsită drastic

DISTRIBUIȚI

CLIPE DE COŞMAR O fată de 14 ani, aflată într-un centru de plasament din judeţul Gorj, a trecut prin clipe de coşmar după ce a vrut să fugă din centru, însă a fost prinsă şi pedepsită drastic.

Fata a povestit cum doi soţi, angajaţi ai centrului de plasament, au prins-o, au bătut-o, au târât-o de păr şi apoi au dat-o cu capul de un calorifer, scrie Observator.

După ce a rămas fără tată, iar mama ei a fost arestată şi condamnată la închisoare după ce a ameninţat că se va arunca în aer împreună cu ea dacă statul nu îi va reconstrui casa distrusă de o inundaţie, adolescenta a fost instituţionalizată şi nu de puţine ori a fugit, scrie gorj-domino.ro.

Anul trecut, ea a fost găsită într-un apartament din localitatea Motru, acolo unde se prostitua. Trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv la acea dată pentru proxenetism.

În urmă cu câteva luni, fata a fugit dintr-un centru de plasament, motiv pentru care îngrijitorul pe tura căruia s-a petrecut dispariţia a fost cercetat disciplinar şi sancţionat. Pentru acest lucru, îngrijitorul a căutat răzbunare.

La sfârşitul săptămânii trecute, adolescenta a fost găsită şi dusă înapoi în centrul de plasament din care fugise, acolo unde a fost aşteptată de îngrijitor şi de soţia acestuia.

“M-a adus de păr până în centru, iar când am ajuns la centru, în fața ușii, domnul Mitică Ionel (n.r. îngrijitorul) era acolo și a dat cu piciorul în mine.

Când am ajuns înăuntru, doamna Ileana (n.r. soţia îngrijitorului) i-a scos pe toți afară, iar eu am rămas singură cu aceasta și domnul Nelu.

Ileana m-a luat de păr și mi-a dat o palmă, după care m-a dat cu capul de calorifer, iar domnul Nelu m-a strâns de gât, m-a luat de păr și mi-a dat și el o palmă, după care doamna Ileana m-a amenințat că dacă nu vin la procesul pe care îl are domnul Nelu mă va distruge și mi-a zis că dacă spun la cineva, ea mă va rezolva, că are relații în poliție”, a povestit minora.

Info

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA