Acasăsinucidere maramuresCLASAMENT - Adele, cea mai bogată cântăreață britanică din toate timpurile

CLASAMENT – Adele, cea mai bogată cântăreață britanică din toate timpurile

spot_img

DISTRIBUIȚI

Adele a devenit cântăreaţa britanică cea mai bogată din toate timpurile cu o avere estimată la 85 de milioane de lire (121 de milioane de dolari), potrivit unui clasament publicat de ziarul The Sunday Times.

Autoarea hitului ”Hello” a acumulat 35 de milioane de lire (50,1 milioane de dolari) faţă de lista de anul trecut, ceea ce o plasează pe locul 30 între vedetele pop şi rock din Marea Britanie şi Irlanda cu cele mai mari averi.

„Nu există o altă femeie care să-şi fi sporit veniturile mai mult decât Adele. Ea şi-a depăşit chiar şi confraţii masculini”, notează Ian Coxon, care a redactat această listă în ultimele două decenii.

Doar trei femei apar pe primele locuri ale acestui clasament, în fruntea căruia se află Paul McCartney, care împreună cu soţia sa, Nancy Shevell, deţine o avere estimată la 760 de milioane de lire (1,089 miliarde de dolari).

Membrii trupei Rolling Stones – Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts y Ronnie Wood – au o avere în comun de 630 de milioane de lire (903 milioane de dolari) devansându-i pe irlandezii de la U2, clasaţi pe locul trei, cu 500 de milioane de lire (717 milioane de dolari).

Pe locul patru în acest clasament figurează Elton John, cu o avere de 280 de milioane de lire (401 milioane de dolari) şi care, potrivit The Sunday Times, a donat săptămâna aceasta 26,8 de milioane de dolari (38,4 de milioane de dolari) în scopuri caritabile, mai ales prin fundaţia sa de luptă împotriva SIDA.

Clasamentul întocmit de ziarul britanic o include şi pe Olivia, văduva fostului membru Beatles George Harrison, şi pe fiul lor Dhani, cu o avere de familie de 220 de milioane de lire (315 milioane de dolari) şi pe văduva lui David Bowie, Iman Abdulmajid, şi fiul cântăreţului, Duncan Jones, cu o avere de 90 de milioane de lire (129 milioane de dolari).

Sursa: ziarulromanesc.net

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA