AcasăActualitateSocialClarificari pentru crescatorii de bovine din Maramures (VIDEO)

Clarificari pentru crescatorii de bovine din Maramures (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Toti crescatorii de bovine care vor depune solicitari in vederea obtinerii subventiilor pe cap de animal, vor trebui sa aiba un certificat de atestare a acestui statut obtinut de la asociatiile locale recunoscute cu reprezentare nationala si care sunt recunoscute de Ministerul Agriculturii. Asta preved ultimele modificari legislative.

In urma mai multor intalniri avute de oficialii Ministerului Agriculturii cu reprezentantii crescatorilor de bovine, au fost finalizate recent mai multe acte normative care vizeaza acest segment. Asta include si modul in care sunt acordate subventiile pe cap de animal in 2013.
Presedintele Federatiei Nationale a Crescatorilor de Bovine din Romania sustine ca de acum inainte nu oricine va putea pune viza necesara pentru obtinerea subventiilor asa cum s-a intamplat pana acum. Claudiu Franc a explicat de ce s-a luat aceasta decizie.
Claudiu Franc face un apel crescatorilor de bovine care au avut animale dar acum nu le mai au, sa nu mai depuna cereri pentru ca urmeaza sa fie verificati.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA