AcasăActualitate112CLANUL CORDUNEANU – A fugit din țară după ce a fost condamnat,...

CLANUL CORDUNEANU – A fugit din țară după ce a fost condamnat, dar a fost prins la Milano

DISTRIBUIȚI

CLANUL CORDUNEANU  Iulian Bogdan Leca, membru al clanului Corduneanu, a fugit din țară după ce a fost condamnat de magistrații clujeni. Însă, interlopul a fost prins la Milanu și trimis înapoi în țară.

„Bărbatul a fost condamnat, de instanţa  Tribunalului Cluj, la o pedeapsă de 5 ani şi 6 luni de închisoare, pentru săvârşirea a două infracţiuni de trafic de droguri de mare risc şi o infracţiune de aderare şi sprijinire a unui grup infracţional organizat. Ca urmare a schimbului de date şi  informaţii furnizate cu autorităţile italiene, prin intermediul Biroului SIRENE – CCPI, s-a reuşit depistarea lui în Italia. Curtea de Apel din Turin (Italia) a dispus predarea acestuia către autorităţile române, dar aceasta a fost amânată până la finalizare a executării pedepsei cu închisoarea la care a fost condamnat în Italia”, se arată într-un comunicat de presă transmis de de IGPR.

În dosarul respectiv, alături de Leca au mai fost trimiși în judecată și Costel Corduneanu, alături de fraţii lui, Vasile şi Florin, precum şi alte şase persoane. Ei au fost acuzați că aduceau droguri din Occident pentru a le comercializa în ţările baltice şi în zona Moldovei.

 

Sursă info și foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA