AcasăActualitate112CITITORII REACȚIONEAZĂ – Incident la un meci de fotbal de liga a...

CITITORII REACȚIONEAZĂ – Incident la un meci de fotbal de liga a IV-a în Borșa. Copil lovit cu pumni și picioare

DISTRIBUIȚI

Un incident grav s-a petrecut duminică, 26 martie, la Borșa, arată un cititor al ziarului electronic www.2.actualmm.ro. Incidentul s-a petrecut se pare la meciul disputat între CSO Borșa și Plimob Sighet, în liga a IV-a. Se pare că, după terminarea meciului, un grup de 8-10 juniori de la Borșa ar fi lovit și culcat la pământ un copil de la echipa din Sighet. Acesta ar fi fost lovit apoi cu pumnii și picioarele. Întreaga bătaie ar fi avut loc sub privirea a trei agenți de la Poliția Comunitară Borșa.

„L-au culcat la pământ și apoi l-au lovit cu picioarele și pumnii, sub privirea a trei polițiști de la Poliția Comunitară, care au motivat că nu au ce face, că sunt minori!?!? I-a luat adresa principalului vinovat și atât”, arată cititorul indignat.

Scandalul ar fi pornit încă de pe teren unde jucătorul borșean l-ar fi lovit pe juniorul de la Sighet de mai multe ori pe parcursul partidei. Cititorul care ne-a relatat acest caz este revoltat că în anul 2017 „un grup de huligani de 14-15 ani atacă ca hienele un copil nevinovat”.

Așteptăm mai multe informații de la cei care au fost la fața locului, de la Poliția Comunitară Borșa care ar trebui să se sesizeze în legătură cu acest caz grav. Persoanele care cunosc informații sau se simt lezate de apariția acestui articol pot să ne trimită informații, respectiv punctul lor de vedere, la adresa de e-mail: [email protected].

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA