AcasăLifestyleCitește asta înainte de a-ți deschide cont la agenția Fortuna

Citește asta înainte de a-ți deschide cont la agenția Fortuna

spot_img

DISTRIBUIȚI

Fortuna este una dintre agențiile de pariuri populare în România, fiind și sponsor al echipei naționale de fotbal. Dacă nu ai cont la acest operator, dar te gândești să îți deschizi unul, citește acest articol, pentru a afla toate informațiile care te interesează.

Nici nu are sens să discutăm despre cât de serioasă este această casă de pariuri. Federația Română de Fotbal este foarte selectivă în ceea ce privește partenerii. Trecem direct la oferta promoțională pentru clienții noi, care în această perioadă este de 100% din valoarea primei depuneri, în limita a 500 de lei.

Așadar, dacă depui 500 de lei, vei avea în cont 1.000 de lei. Pentru a retrage fondurile suplimentare, trebuie să le rulezi de 6 ori, pe cote minime de 1.50, în termen de 14 zile. Așadar, vei avea de rulat 3.000 de lei. Partea bună este că 1.50 este o cotă ok pentru rulaj, sunt alți operatori care impun cote mai mari. Partea mai puțin bună este că perioada de două săptămâni este destul de scurtă. Fie trebuie să pariezi sume mari, fie trebuie să plasezi multe bilete pe zi.

Dacă faci 50% din rulaj (1.500 de lei în exemplul ales), sunt transformate în bani reali jumătate din fondurile suplimentare (250 de lei).

Metode de plată

Poți depune bani prin card de debit sau de credit (Mastercard, Visa), Paysafecard, Skrill sau Neteller. Pentru toate aceste metode de plată plătești o taxă de 2% din depunere (taxa pe viciu). Există și posibilitatea de a alimenta contul online cu cash, la ghișeele CashPoint amenajate în agențiile stradale. Această depunere este scutită de taxe, iar valoarea minimă este de 10 lei, față de 25 de lei, cât este depunerea minimă dacă folosești un instrument electronic. Indiferent de metoda aleasă, banii ajung instant în contul online.

Ofertă sportivă

Fortuna este unul dintre operatorii cu oferte sportive bune, atât pentru fotbal, cât și pentru alte sporturi. În afară de sportul rege, poți juca pe tenis, handbal, baschet, hochei pe gheață, volei, arte marțiale, badminton, baseball, box, ciclism, curse de cai, darts, eSports, floorball, Formula 1, fotbal australian, fotbal american, fotbal de sală, golf, hochei pe iarbă, MMA, politică, showbiz, rugby, sporturi cu motor, tenis de masă, „ce se întâmplă în 2021”.
În ceea ce privește numărul opțiunilor de pariere, Fortuna stă destul de prost. În ziua meciului, existau 155 de opțiuni de pariere pentru partida Turcia vs Franța, de la Euro 2020, în timp ce alte două agenții ofereau 527, respectiv 674 de opțiuni.

Dacă tot am luat ca exemplu meciul inaugural de la Campionatul European, chiar în ziua partidei am comparat și cotele.

  • Fortuna: 1 @ 8.00; X @ 4.00; 2 @ 1.56
  • Agenția A (care are de obicei cote bune): 1 @ 8.50; X @ 4.00; 2 @ 1.52
  • Agenția B (care are de obicei cele mai mari cote de pe piață): 1 @ 8.50; X @ 4.20; 2 @ 1.53

Așadar, cine a dorit să mizeze pe o victorie a favoritei, a ales Fortuna dintre cei trei operatori.

Plasarea biletului

Interfața pare cam încărcată la prima vedere, însă este structurată logic. Ajungi repede la meciul pe care vrei să pariezi, mai ales că există și un buton de căutare. Pe efortuna.ro îți poți pregăti și biletul pe care vrei să-l plasezi în agenție. Este la fel cum ai pregăti un bilet online, doar că dai click pe butonul “Agenție”, în loc de “Online”. Apoi, pentru a vedea dacă a fost câștigător, optezi pentru verificare bilet Fortuna, tot pe site.

Oferte promoționale

Ofertele promoționale pentru clienții deja existenți sunt orientate spre biletele cu cât mai multe selecții. Astfel, există oferta „Oferta plus”, prin care cotele unor meciuri alese de operator se măresc direct proporțional cu numărul selecțiilor de pe bilet, și „Bonus dublu”, prin care câștigul este dublat dacă pentru minim 20 de selecții pe bilet.

Informații utile pentru pariori

Pe site există două secțiuni foarte utile pentru pariori: știri și analize. În cea de-a doua găsești avancronicile celor mai importante meciuri, cu declarații, elemente de atmosferă și chiar cu echipele probabile.

Până de nu demult, nu exista o aplicație pentru pariuri mobile, dar în prezent există un asemenea soft, și pentru Android, și pentru iOS.

În concluzie, acest operator nu excelează la capitolul opțiuni de pariere și nici la cel al ofertelor promoționale pentru clienții deja existenți, dar există suficiente motive pentru care merită să îți deschizi cont la Fortuna.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA