spot_img
AcasăActualitateSocialCINSTE - Un agent de pază a returnat peste 9.000 de dolari...

CINSTE – Un agent de pază a returnat peste 9.000 de dolari găsiţi într-un mall 

DISTRIBUIȚI

CINSTE Un agent de pază dintr-un mall din municipiul Arad a returnat suma de peste 9.000 de dolari americani pe care un bărbat i-a uitat pe o masă din centrul comercial.

CINSTE  Agentul este angajat de câteva săptămâni al firmei care asigură paza unui mall din municipiul Arad.

Marţi a găsit pe o masă din zona food court o geantă uitată, în care se aflau peste 9.000 de dolari americani.

CINSTE „Agentul de pază de la etajul doi a găsit o geantă în zona food court pe care a dus-o în dispecerat. După verificările făcute de directorul tehnic al centrului comercial, dispecerul de serviciu, şeful de tură şi agentul de la etajul doi, s-a constatat că în geantă se aflau următoarele valori: un laptop, un paşaport, două CD-uri, un caiet cu mai multe acte şi suma de 9.068 de dolari. După scurt timp persoana care uitase geanta s-a prezentat la dispecerat, ridicând bunurile pe baza de proces verbal”, a declarat marketing managerul centrului comercial, Alexandra Pop.

Reprezentanţii mall-ului din Arad au spus că nu este pentru prima dată când în centrul comercial se găsesc sume mari de bani. Mall-ul se află lângă Gara Mare din Arad şi lângă o autogară privată, pe unde trec multe persoane care vin din străinătate sau pleacă.

sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA