AcasăAdministrațieCINE PE CINE DISCRIMINEAZĂ? CNCD l-a amendat, din nou, pe primarul Cherecheș...

CINE PE CINE DISCRIMINEAZĂ? CNCD l-a amendat, din nou, pe primarul Cherecheș pentru gardul de protecție care delimitează blocurile sociale de strada Horea

DISTRIBUIȚI

CINE PE CINE DISCRIMINEAZĂ?  S-au terminat problemele în România… Un gard construit în jurul blocurilor sociale de pe strada Horea din Baia Mare, unde au fost pe parcursul anilor accidentați copii (chiar și mortal!), este motivul pentru care CNCD (Consiliul National pentru Combaterea Discriminării) a decis amendarea primarului Cătălin Cherecheș.

Este vorba de o a doua amendă, după ce în urmă cu câțiva ani acesta a mai fost amendat exact pentru același gard. CNCD consideră că acest gard este un „zid” și este discriminatoriu la adresa persoanelor care locuiesc în aceste imobile (unii de etnie romă, dar nu numai).

Tot CNCD vrea îmbunătățirea condițiilor locative aici. Condiții care, dacă ne uităm la câteva fotografii realizate miercuri, 29 ianuarie 2020, sunt cel puțin decente. Unul dintre blocuri a fost recent reabilitat și modernizat.

Aviz celor care aveți gard la locuințe, azi mâine vă puteți trezi cu o amendă de la CNCD pentru că ați îndrăznit să construiți așa ceva. România, anul 2020…

Știre în curs de actualizare.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA