Acasăsinucidere maramuresCINE-I DE UNA, E ȘI DE CEALALTĂ - Secretarul general al NATO...

CINE-I DE UNA, E ȘI DE CEALALTĂ – Secretarul general al NATO susține că Angela Merkel rezistă la băutură!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Cancelarul german Angela Merkel a primit aprecieri bizare din partea secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, care i-a lăudat rezistența la băutură, scrie sâmbătă Daily Mail în ediția online.

Într-un interviu acordat recent ziarului Aftenposten, din Norvegia natală, Stoltenberg a declarat că este bun prieten cu Merkel de circa șase ani de zile, după o reuniune pe care a avut-o cu cancelarul Germaniei la Copenhaga, în Danemarca, și că au băut împreună „de multe ori”.

Stoltenberg a spus că „acele nopți lungi în Copenhaga” au contribuit la construirea unei relații solide de prietenie. „Se produce o afinitate, o apropiere. Ea bea vin alb, iar eu beau bere. Sunt foarte impresionat de rezistența ei. Ca să fie mai clar: nu se ridică prima” de la masă, a povestit Stoltenberg.

Fostul premier norvegian și-a amintit cu afecțiune de una dintre aceste întâlniri cu Merkel, care a avut loc în 2012, în Stralsund, oraș în nordul Germaniei, situat pe țărmul de sud al Mării Baltice. „Am petrecut o seară foarte plăcută în Stralsund”, a spus el râzând.

„Și cu (președintele american Barack) Obama m-am întâlnit de multe ori. Cred că cei doi (Merkel și Obama) mi-au susținut candidatura la (postul de) secretar general al NATO”, a mai spus Stoltenberg.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA