AcasăLifestyleMondenCINE ESTE MELANIA TRUMP? – De la model, la Prima Doamnă a...

CINE ESTE MELANIA TRUMP? – De la model, la Prima Doamnă a Americii

spot_img

DISTRIBUIȚI

CINE ESTE MELANIA TRUMP? Funcția de Prima Doamnă a Americii a jucat un rol important în viața politică și socială a americanilor încă din secolul 18. Deși funcția nu a fost oficial denumită, rolul pe care îl are Prima Doamnă este acela de a se implica în diverse campanii, de a reprezenta Casa Albă sau de a lua cuvântul în locul Președintelui Americii. Acestea fiind spuse, americanii vor să știe cine e Melania Trump și la ce se pot aștepta de la ea, scrie news.sky.com.

Melania Trump s-a născut în anul 1970 în Iugoslavia și în acest moment a devenit prima soție de președinte care s-a născut în afară Statelor Unite, după soția lui Quincy Adams, Lousia Adams, care s-a născut în Anglia, relatează Andreea Raicu.

Cine e Melania Trump: drumul de la model la Prima Doamnă a Americii

Cine e Melania Trump? Prima Doamnă a Americii este fiica lui Viktor Knvas, un afacerist în industria automobilelor din Iugoslavia, și Amalija Knvas, fashion designer pentru haine de copii. Melania Trump are o soră, Ines, și un frate mai mare cu care se presupune că nu s-a cunoscut. A trăit într-un mic apartament într-un cartier comunist și a urmat Școala de Design și Fotografie în Ljubljana.

Modelul în vârstă de 46 de ani și-a început cariera la vârsta de 16 ani, iar la vârsta de 18 ani a semnat un contract cu o agenție de modele din Milano, Italia.

Cine e Melania Trump? În cariera ei de model, aceasta a apărut pe coperțile numeroaselor reviste cunoscute, printre care Harper’s Bazar și Vanity Fair. Melania Trump a pozat și nud într-un număr al revistei britanice GQ.

Prima Doamnă a Americii are propria linie de bijuterii și produse de îngrijire a pielii și vorbește cinci limbi străine – slovacă, sârbă, engleză, franceză și germană.

Continuarea, AICI.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA