AcasăActualitateCICLON GRECIA - Drama unui băimărean a cărui soție și copil de...

CICLON GRECIA – Drama unui băimărean a cărui soție și copil de 8 ani au murit în timpul furtunii devastatoare din Halkidiki

DISTRIBUIȚI

CICLON GRECIA  Doi români au decedat miercuri seara în timpul furtunii devastatoare abătute asupra prefecturii Haikidiki din Grecia. Este vorba despre o femeie și copilul acesteia în vârstă de 8 ani. Tatăl copilului a fost și el rănit în timpul furtunii, reușind însă să supraviețuiască.

Locuind deja de mai mulți ani în Cluj, Marius este originar din Baia Mare. Acesta s-a mutat în urmă cu ceva timp în marele oraș transilvănean unde a cunoscut-o pe Oana , femeia alături de care a întemeiat o familie. Împliniți și având un băiețel care deja împlinise vârsta de 8 ani, aceștia se aflau în Grecia în concediu la momentul producerii tragediei.

Moartea familiei lui Marius a fost una extrem de violentă. Tavanul localului în care de adăpostiseră de ciclonul violent s-a prăbușit pur și simplu peste ei, nemaiavând nici o șansă de scăpare.

Ministerul Afacerilor externe a confirmat faptul că doi români au decedat în timpul furtunii din Halkidiki, menționând că sunt singurele victime de cetățenie română. De asemenea, ministerul a precizat că reprezentanții Consulatului General sunt în legătură cu membrii familiei celor două persoane decedate în furtună și acordă asistență consulară în vederea îndeplinirii formalităților privind repatrierea trupurilor neînsuflețite și eliberarea documentelor necesare și a certificatelor de deces, repatrierea urmând a avea loc la începutul săptămânoi viitoare.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA