AcasăActualitateCHIAR DACĂ ESTE UN AVOCAT TÂNĂR - Alexandru Rîșniță, apărătorul primarului municipiului...

CHIAR DACĂ ESTE UN AVOCAT TÂNĂR – Alexandru Rîșniță, apărătorul primarului municipiului Baia Mare, a acumulat suficientă experiență în anii de când pledează în fața instanțelor

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un om educat atât în România, cât și în Franța și care a arătat atât colegilor din avocatură, dar și instanțelor de judecată, un nou mod de a pleda în România în acord cu legile europene, în acord cu procedurile legale din România, în respect față de client și cu o foarte bună colaborare cu instanțele, cu Ministerul Public și cu colegii avocați.

 Vă amintim că Alexandru Râșniță a fost ales ca avocat al primarului Cătălin Cherecheș, acesta renunțând la avocați de mare prestigiu precum Călin Budișan, Mihai Pop Cerneanu, Doina Gherman, Tiberiu Ban sau Mihai Neamț, scrie Emm.ro.

Același avocat Alexandru Rîșniță a obținut acum două zile la Curtea de Apel Iași o decizie remarcabilă, respectiv achitarea unui membru al grupului Corduneanu (cei despre care se spune că au coordonat o vastă rețea infracțională în Spania), care de la o pedeapsă de 14 ani de închisoare cu executare în primă instanță a reușit, prin avocat, să convingă instanța și să fie achitat.

Avocatul Alexandru Rîșniță a reprezentat cu succes clienți importanți precum Marius Nicoară, fost senator și președinte al PNL Cluj, Ovidiu Nemeș, fost primar al municipiului Sighetu Marmației și fost președinte al PNL Maramureș, Vasile Pogăcean, om de afaceri clujean de11care este legat cazul Horea Uioreanu, Costel Corduneanu, achitat la Tribunalul Maramureș, cel care conduce grupul Cordunenilor, Mircea Abrudean, un personaj care asigura consultanță primarilor din județul Cluj pentru a obține bani europeni al cărui dosar a fost clasat de către DNA, Vasile Chiorean sau Ion Clămparu, unul dintre cei mai temuți oameni din Europa.

„Salutăm decizia magistraților de la Curtea de Apel Iași. Oricât de radicală ar părea în ochii opiniei publice, este o soluție firească, perfect legală. Apreciem că s-a făcut dreptate în acest caz, și asta nu poate decât să ne bucure și să ne reîntărească încrederea în sistemul judiciar”, a precizat avocatul Alexandru Rîșniță.

Vom reveni cu modul in care avocatul Rîșniță a gestionat cele 3 (trei) dosare abuzive cu care a fost “cadorisit” Cătălin Cherecheș din interese meschine pe care le vom devoala la momentul oportun.

 

sursa info şi foto Emm.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA