AcasăNews AlertCHERECHEȘ VS. GLIGAN – Primarul a câștigat procesul intentat consilierului PSD și...

CHERECHEȘ VS. GLIGAN – Primarul a câștigat procesul intentat consilierului PSD și va primi 5000 de euro daune morale

spot_img

DISTRIBUIȚI

Consilierul local PSD, Gheorghe Gligan este bun de plată. Alesul băimărean a pierdut procesul pe care i l-a intentat primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș. Potrivit magistraților băimăreni, Gheorghe Gligan trebuie să plătească daune morale în valoare de 5.000 de euro și să publice hotărârea judecătorească într-un ziar național. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs.

Cătălin Cherecheș s-a îndreptat în instanță împotriva consilierului local PSD, Gheorghe Gligan în toamna anului trecut. În cererea de trimitere în judecată, primarul municipiului Baia Mare a arătat că solicită daune morale pentru actele de defăimare la care a fost supus.

Gheorghe Gligan, în scris, prin postări pe pagina personală de Facebook a făcut afirmații prin care au adus atingerea demnității, imaginii, onoarei și reputației lui Cătălin Cherecheș, primar al municipiului Baia Mare, afirmații care dacă ar fi adevărate ar expune reclamantul la sancțiuni penale, administrative, disciplinare ori disprețului public”, se arată în cererea de chemare în judecată formulată de Cătălin Cherecheș prin intermediul avocatului său.

Prima instanță la care s-a judecat procesul i-a dat câștig de cauză primarului Cătălin Cherecheș, astfel că Gheorghe Gligan va trebui să se gândească de două ori când va mai arunca cu acuzații nefondate în spațiul public.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA