Acasă Administrație CHERECHEȘ, PROMISIUNI RESPECTATE - Baia Mare, municipiul cu cele mai mici taxe...

CHERECHEȘ, PROMISIUNI RESPECTATE – Baia Mare, municipiul cu cele mai mici taxe și impozite din România.

DISTRIBUIȚI

CHERECHEȘ, PROMISIUNI RESPECTATE  Vești bune pentru băimăreni, după ședința de la finalul săptămânii trecute a Consiliului Local Baia Mare. De la 1 ianuarie 2020 locuitorii municipiului Baia Mare vor plăti cele mai mici impozite și taxe din România. Asta după ce, la inițiativa primarului Cătălin Cherecheș, Consiliul Local a aprobat cu unanimitate de voturi în ședința ordinară din 19 Decembrie, cuantumul valorilor care vor fi aplicate personelor fizice și juridice în 2020.

Acestea au fost stabilite după o atentă analiză a necesarului de finanțare a cheltuililor care cad în sarcina Consiliului Local și a Municipiului Baia Mare. S-a ținut cont și de nevoia de fundamentare a unui buget care să corespundă nevoilor comunității atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

Am făcut o analiză raportată la toate municipiile reședință de județ din România , iar în baza hotărârii pe care o adoptăm, să declarăm municipiul Baia Mare începând de la 1 ianuarie 2020 de când intră în vigoare aceste i taxe și impozite, coroborat cu scăderea tarifelor pentru salubrizare și transportul în comun, municipiul reședință de județ cu cele mai mici taxe și impozite din România. Cred că lucrul acesta este important atâta vreme cât ne raportăm la cetățeni, la calitatea vieții și înțelegem că nu întotdeauna presiunea asupra buzunarului cetățeanului înseamnă și evoluție. Dorim ca în acest fel să încurajăm băimărenii înclusiv în raport cu ceea ce înseamnă civism și implicarea în comunitate, respective în tot ccea ce duce la dezvoltare autentică” a spus primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA