AcasăActualitateCHERECHEȘ, ÎNAPOI LA PRIMĂRIE - Băimărenii cer printr-o petiție să fie respectat...

CHERECHEȘ, ÎNAPOI LA PRIMĂRIE – Băimărenii cer printr-o petiție să fie respectat votul exprimat la alegeri, când l-au ales pentru un nou mandat de primar pe Cătălin Cherecheș

DISTRIBUIȚI

Ultimele opt luni de zile, de când Cătălin Cherecheș a fost reținut preventiv, momentan fiind menținut în arest la domiciliu, și-au lăsat puternic amprenta pe Baia Mare. Din păcate, în sens negativ. Dacă în ultimii 5 ani Cherecheș a reușit să schimbe fața orașului nostru, punând accent pe curățenie, ordine, investiții, dezvoltare și cultură, în ultimele luni, în lipsa sa, situația a luat-o la vale. Cel mai puternic se resimte acest lucru după primele ninsori care au paralizat orașul. 

Conducerea interimară, directorii și responsabilii cu state vechi în Primăria Baia Mare și-au dat examenul, nu au fost în stare să se ocupe din timp de organizarea unei licitații care să asigure un operator de deszăpezire. La cele două licitații organizate recent nu s-a prezentat nici o societate, momentan fiind în curs o a treia licitație, primarul interimar exprimându-și speranța ca la finalul acestui demers Baia Mare să aibă un operator desemnat pentru aceste servicii.

Între timp, Baia Mare e îngropată sub zăpadă, iar băimărenii se manifestă cum pot: unii au ieșit cu lopețile să își facă drum prin zăpadă, alții se plâng pe Facebook și își manifestă indignarea pentru această situație rușinoasă. Între timp, în dimineața zilei de 3 decembrie, un băimărean pe nume Ioan Victor Ardelean a pornit o petiție semnată până acum de câteva sute de persoane, prin care cere ca primarul ales să fie lăsat înapoi la primărie:

„Cherecheș, înapoi la Primărie!

Noi, cetățenii municipiului Baia Mare, cerem instanței să respecte votul exprimat de marea noastră majoritate la alegerile locale din 5 iunie 2016, când l-am votat pe Cătălin Cherecheș pentru un nou mandat de primar.

Cerem să-i fie respectate primarului ales drepturile cetățenești și umane. Cătălin Cherecheș beneficiază de prezumția de nevinovăție și are dreptul la un proces echitabil, în stare de libertate, pentru a-și putea exercita mandatul de primar.

Noi dorim ca Baia Mare să fie din nou un oraș curat, frumos, respectat și bine organizat!”

Puteți găsi și semna petiția dând click pe linkul de mai jos:

Dintre cei care au semnat deja petiția, unii au și motivat de ce îl susțin pe Cătălin Cherecheș și de ce îl vor înapoi la primărie:

Andrada Gherasim: „Nu se mai poate !!!! Câta bătaie de joc sa îndurăm de la oamenii din actuala primărie? Sa fi pus in Incapabilitatea de a ajunge la munca, la spitale sa nu poti sa iti desfășori activitățile zilnice din cauza traficului îngreunat de zăpada si gheata!!!!!!! Trăim într-un municipiu sau într-un cătun? Si mai avem de plătit si taxe si roviniete, impozite!!!!! Ca sa ajungem in asemenea situație!!! Sa ajungem in iarna anului 2016 in asa situație! Chereches era sever si știa sa se impună in fata tuturor, care erau si sunt incapabili sa își facă treaba!!!!!

 
Elisa Pasca: „Semnez pentru ca sunt studenta la Cluj, iar de cand oamenii rai au complotat împotriva primarului nostru, nu mai am nici o tragere de inima sa ma întorc acasa”.
 

Carmen Kelerman: „Semnez pentru ca doresc un oras curat si organizat si Chereches a fost singurul care a fost in stare sa faca acest lucru de cand ma stiu eu in Baia Mare”.

Alexandru Velescu: „Orașul este mai nou murdar, iar acum este invadat de zăpadă, fără ca primăria să se implice. Când primar a fost Cherecheș, orașul era unul din cele mai curate orașe din țară”.

Rebeca Ardelean: „Semnez pt ca nu se mai face nimic in orasul acesta fara Chereches..nici concerte faine…sărbătoarea castanelor a fost un dezastru…a venit iarna, utilaje de deszăpezire nu exista…etc”.

 
Laura Huta: „Orasul are nevoie de stabilitate , continuitate in derularea unor proiecte si respect pentru simplul cetățean”.
Alexandru Curtean: „Fara domnul Catalin Chereches , orasul nostru e praf , mizerabil , condus de oameni care-si bat joc de noi, de oras, de munca depusa de primarul ales Catalin Chereches , nu ne ajunge timpul sa spunem cate a facut pentru oras !”.

 

Daniel Ban: „Cerem să-i fie respectate primarului ales drepturile cetățenești și umane. Cătălin Cherecheș beneficiază de prezumția de nevinovăție și are dreptul la un proces echitabil, în stare de libertate, pentru a-și putea exercita mandatul de primar”.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA