spot_img
AcasăActualitateCherecheș a spus adevărul în cererea de recuzare. Cea care îi judecă...

Cherecheș a spus adevărul în cererea de recuzare. Cea care îi judecă dosarul a fost la petrecerea dată de un procuror DNA

DISTRIBUIȚI

Evenimentul Zilei a publicat miercuri, 20 februarie 2019, un material cel puțin interesant. Este vorba despre cererea de recuzare depusă de avocatul primarului Cătălin Cherecheș în care se arată că magistratul care judecă dosarul său este lipsit de imparțialitate, fiind un apropiat al procurorilor DNA.

În cererea de recuzare, judecată de un alt judecător de la Tribunalul Cluj se arată, negru pe alb, că judecătoarea Boiciuc a fost la o petrecere la Baia Mare, unde au participat mai mulți procurori.

Doamna judecător Ioana Nora Boiciuc arată că a fost, într-adevăr, la acea petrecere a fiicei prim procurorului Florin Deac, fiind invitată ad-hoc, în condițiile în care se afla în Baia Mare, la o prietenă, iar ambii părinți ai sărbătoritei au fost colegi de facultate cu doamna judecător și cu prietena respectivă, că a fost prezent și procurorul Bogdan Gabor, pe care atunci l-a cunoscut, precum și un domn care i-a fost prezentat tot cu acea ocazie – ca fiind verișorul procurorului Florin Deac, pe nume Simi. Nu știe numele de familie al acestei persoane, nu știe cu ce se ocupă”, se arată în încheierea penală, în care s-a discutat recuzarea.

Cu toate că judecătorul își aduce aminte de un anume ”Simi”, deși au trecut aproape doi ani de atunci, nu mai știe dacă la petrecerea respectivă au participat și procurori DNA Baia Mare sau angajați ai Poliției Judiciare din cadrul DNA Baia Mare. ”Nu îi cunoaște și nu își amintește să fi fost prezenți procurorul Ulici Ioan și nici lucrărotul de poliție judiciară Bogdan Macovei. Nu cunoaște nimic în legătură cu acea convorbire telefonică pe care inculpatul pretinde că mama doamnei judecător ar fi avut-o cu fostul avocat al inculpatului (n.n. – Cătălin Cherecheș)”.

 

Citește continuarea pe Evenimentul Zilei

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA