AcasăActualitate112A CHELTUIT DIN BANI PE JOCURI DE NOROC - A fost...

A CHELTUIT DIN BANI PE JOCURI DE NOROC – A fost prins bărbatul care a jefuit în doar 50 de secunde o bancă din București

DISTRIBUIȚI

Șase zile au trecut de la jaful armat comis la una dintre filialele Băncii Românești sector  4 și individul care a dat lovitura a fost prins. Atacatorul se numește Răzvan Constantin, are 27 de ani, și este un personaj care și-a găsit timp pentru jaf între cele două servicii pe care le are! 

Din prada obținută – 69.000 de lei -, banditul a cheltuit în zilele scurse de la marea sa lovitură ”doar” 22.000 de lei, bani pe care i-au înghițit jocurile de noroc, arată în exclusivitate Libertatea.

Ce a fost în mintea lui Răzvan Constantin atunci când a atacat banca fără să-și acopere fața nu se știe. Imaginile surprinse de camerele de luat vederi ale băncii cu atacatorul purtând doar o șapcă pe cap au fost decisive în capturarea individului. Imediat după jaful care a durat doar 50 de secunde, banditul de ocazie și-a luat cu geanta burdușită cu lire sterline, dolari, euro, franci elvețieni și lei – toate însumând 69.000 de lei -, și s-a dus, cu mașina personală, într-un centru comercial unde și-a înnoit garderoba după care și-a ras barba și mustața. Chipurile pentru a îngreuna demascarea sa.
Aproape o săptămână, banditul a stat prin cazinouri unde a ”tocat” 22.000 de lei

Șase zile a sperat Constantin, un personaj care  muncea ca IT la o firmă medicală și ca vânzător la un centru comercial, că poliția nu va ajunge la el. Timp în care a ”tocat” 22.000 de lei la jocuri de noroc. Mai exact la ruletă. De altfel, investigatorii au folosit ca probe împotriva lui și imaginile video captate în sălile unde acesta își forța norocul.

Continuarea, AICI.

Sursă foto.

 

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA