spot_img
AcasăNews AlertCHEF SPART DE POLIȚIȘTI - Amenzi uriașe pentru mai mulți petrecăreți maramureșeni,...

CHEF SPART DE POLIȚIȘTI – Amenzi uriașe pentru mai mulți petrecăreți maramureșeni, în timp ce se distrau într-un local

DISTRIBUIȚI

Pandemia și restricțiile nu i-au descurajat pe câțiva sigheteni care s-au hotărât să dea o petrecere în toată regula aseară într-un local din municipiu. Mai mult, aceștia au filmat live pe Facebook desfășurarea evenimentului. Unii dintre cunoscuți le-au atras atenția asupra acestui fapt, răspunsul petrecăreților fiind să stea liniștiți. Liniștea nu a durat mult, din păcate pentru ei. Polițiștii s-au autosesizat și au ajuns imediat la fața locului, oprind petrecerea și amendându-i pe participanți cu o sumă considerabilă.

Ieri, 30 ianuarie, polițiștii din Sighetu Marmației au efectuat o acțiune în colaborare cu polițiștii de frontieră și jandarmii maramureșeni, privind limitarea răspândirii cu noul coronavirus. În cadrul acestei acțiuni, în jurul orei 20:30, polițiștii au identificat 10 persoane care participau la o petrecere într-o locație din Sighetu Marmației.

Polițiștii au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 15.000 de lei pentru participare și nerespectarea Legilor 55/2020 și 61/1991. Petrecerea a fost întreruptă de către polițiști„, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA