AcasăEvenimentSportChampions League. Reacții după victoria istorică a ceferiștilor de pe ”Old Trafford”

Champions League. Reacții după victoria istorică a ceferiștilor de pe ”Old Trafford”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Antrenorul Paulo Sergio: „A trebui să muncim foarte mult să scoatem rezultatul acesta. Am reuşit să acumulăm multe puncte, dar din păcate Braga nu a reuşit un rezultat bun cu Galatasaray. Dacă nu făceam prostiile din meciul cu Galatasaray de acasă, acum era în altă poziţie. Nu sunt dezamăgit, dar jucătorii sunt trişti pentru că au făcut zece puncte şi nu s-au calificat. Trebuie să fim mândri, deoarece nu în fiecare zi poţi să câştigi pe Old Trafford. Astăzi am câştigat o echipă. Felgueiras nu a avut aşa multe parade, nu cred că a fost omul meciului. Am jucat bine ca echipă şi nu am lăsat-o pe Manchester să-şi facă jocul. Sougou poate juca la orice nivel şi dacă va fi o ofertă bună pentru el şi pentru club îi vom da drumul”.

La rândul său, finanţatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat că îi felicită pe toţi jucătorii care au evoluat pe Old Trafford.
„Vreau să mulţumesc celor două echipe de antrenori care au lucrat în această campanie europeană. Din păcate nu am reuşit să ne calificăm şi există un regret, dar trebuie să fim mândri de ce am realizat. Zece puncte este enorm când te baţi cu echipe care au bugete de multe milioane de euro. Ce am realizat ne dă speranţe pentru viitor. Am sperat foarte mult în această victorie. Echipa a jucat foarte bine, şi-a creat multe ocazii, iar golul lui Luis Alberto este extraordinar, o adevărată bijuterie chiar şi pentru Liga Campionilor. Jos pălăria pentru toţi ce care au intrat astăzi pe teren. Am crezut foarte mult în Braga, deoarece au jucători buni şi acasă au orgoliile lor. Mai era şi câştigul financiar. Am sperat până în ultima secundă că va veni o veste bună de la Braga. Însă noi suntem de vină că nu ne-am calificat, deoarece am rămas la mâna altora. Visez la un rezultat mare pe plan internaţional în viitor. După experienţa din acest an în Liga Campionilor suntem mai puternici şi mai experimentaţi”, a spus Paszkany.

Arpad Paszkany și-a ridicat în slăvi jucătorii:
„E o victorie istorică din toate punctele de vedere, e prima victorie a unei echipe româneşţti pe terenul lui Manchester. E un prilej de bucurie, dar e şi multă tristeţe. Oricum, îi felicit pe băieţi, le mulţumesc pentru performanţă şi au demonstrate că sunt cu adevărat o echipă. A fost o muncă titanică a tuturor celor care au participat, de la jucători şi până la antrenori, inclusiv pentru Ando. Câştigi din fiecare rezultat, atât din victorii, cât şi din înfrângeri. La următoarele participări, vom arăta mai bine, vom fi mai puternici, vom avea mai multă experienţă şi vom obţine mai mult. Băieţii au în seara asta nota 10 din toate punctele de vedere. Jos pălăria pentru toţi băieţii. A fost eurogolul lui Alberto şi rămâne un rezultat istoric, ne-am dorit mult să batem pe Teatrul Viselor. Dintre toate victorile obţinute, aceasta va fi scrisă cu litere de aur, acolo la stadion, chiar dacă nu ne-am calificat în optimile Champions League”.

Ryan Giggs, mijlocașul echipei Manchester United, a afirmat că a rămas impresionat de golul lui Luis Alberto.
„Sunt foarte dezamăgit. Am vrut să câștigăm, am avut câteva ocazii în prima repriză dar am avut probleme la finalizare. Portarul CFR-ului a fost foarte bun, iar Alberto a dat un gol fenomenal. CFR a fost bună și în primul meci, nu doar acum”, a spus Ryan Giggs la Digi Sport.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA