Acasă Actualitate 112 CERȘETORIA, SANCȚIONATĂ LA BAIA MARE – Jandarmii băimăreni au împărțit amenzi în...

CERȘETORIA, SANCȚIONATĂ LA BAIA MARE – Jandarmii băimăreni au împărțit amenzi în zona Maramureșul

DISTRIBUIȚI

CERȘETORIA, SANCȚIONATĂ LA BAIA MARE  Echipajele de jandarmi aflate în executarea atribuţiilor de serviciu pe raza municipiului Baia Mare au acţionat pentru  combaterea cerşetoriei astfel:

În data de 20.04.2018 în jurul orelor 20:20 o persoană de sex masculin a fost surprinsă aflându-se in faţa magazinului „DAYTONA”, de pe bulevardul Unirii din localitatea Baia Mare care apela în mod repetat la mila publicului, totodată  acesta le-a adresat cuvinte şi expresii jignitoare celor care refuzau să-i dea bani, iar la cererea echipajului de jandarmi de a da relaţii privind identitatea sa, acesta a refuzat.

Tot in fata magazinului „DAYTONA”, de pe bulevardul Unirii din Baia Mare in data de 21.04.2018 in jurul orei 16:00 a fost surprinsa o  persoana de sex masculin care apela in mod repetata la mila trecătorilor din zona pentru a obţine diferite foloase materiale si sume de bani.

În data de 22.04.2018 in jurul orelor 20:50 a o persoana de sex masculin a fost surprinsă aflându-se in parcarea din faţa complexului comercial „MARAMURESUL” de pe B-dul. Unirii din localitatea Baia Mare, in timp ce apela in mod repetat la mila trecătorilor, cu scopul de a obţine foloase materiale sau băneşti.

Toţi cei in cauza au fost sancţionaţi contravenţional.

 

Informații furnizate de IJJ Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA