AcasăActualitateCEREMONIE LA PREFECTURĂ - Crina Fiorela Chilat a depus jurământul în calitate...

CEREMONIE LA PREFECTURĂ – Crina Fiorela Chilat a depus jurământul în calitate de nou subprefect al Maramureșului

spot_img

DISTRIBUIȚI

În ședința de miercuri, 10 februarie 2022, premierul Nicolae Ciucă a semnat ordinele de numire în funcția a unor noi prefecți și subprefecți la nivelul țării. În cadrul ședinței, Executivul a aprobat și numirea social-democratei Crina Fiorela Chilat în funcția de subprefect al județului Maramureș, desemnarea acesteia fiind stabilită în cadrul unei ședințe a Comitetului Executiv Județean al PSD Maramureș, fiind votată de membrii CeX participanți la ședință.

Potrivit președintelui PSD Maramureș, deputatul Gabriel Zetea, Crina Chilat este un membru vechi al filialei județene a Partidului Social-Democrat, fiind implicată în numeroase acțiuni ale formațiunii politice în ultimii ani. Aleasă în funcția de consilier județean PSD în septembrie 2020, Crina Chilat este și președinte-interimar al OFSD Maramureș, dar și fost candidat al PSD Maramureș pentru funcția de europarlamentar, în anul 2019.

Am încredere în Crina Chilat și în capacitățile ei organizatorice și sunt convins că va fi un factor de echilibru politic și adiministrativ care va da dovadă, pe întreaga perioadă a exercitării mandatului, de mult profesionalism în fiecare acțiune pe care o va coordona. În calitate de reprezentant al Guvernului în teritoriu va colabora în mod eficient cu colegii din executivul Instituției Prefectului și va face tot ce îi va sta în puteri pentru a veni în sprijinul maramureșenilor care îi vor solicita sprijinul. Am susținut, în cadrul PSD Maramureș, numirea Crinei Chilat în această funcție, iar ceea ce o recomandă este activitatea laborioasă în cadrul partidului și profesionalismul de care a dat dovadă în fiecare situație. Sunt convins că, prin numirea doamnei Crina Chilat, Instituția Prefectului a câștigat un om competent și profesionist care își va face treaba cu maximă eficiență”, a declarat deputatul PSD Maramureș Gabriel Zetea, președintele filialei județene a PSD.

Odată cu această instalare, Prefectura Maramureș va avea schema de conducere completă, noul prefect fiind numit încă din luna ianuarie 2022.

„În această dimineață s-a desfășurat în sistem videoconferință, cu respectarea măsurilor de prevenire și limitare a infecției cu virusul SARS-CoV-2, ceremonia de investire în funcție a doamnei subprefect Fiorela-Crina Chilat.

La ceremonia de investire din sala Palatului Administrativ au participat domnul prefect Rudolf Stauder, doamna subprefect Enikö-Erzsébet Krizsanovszki, directori ai serviciilor publice deconcentrate, primari ai unităților administrative-teritoriale, iar de la nivel central subsecretarul de stat Gheorghe Sorescu și directorul general Teodor Iulian Gheorghe, din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

În Monitorul Oficial nr.139/2022 a fost publicată Hotărârea de Guvern nr.184/2022 prin care doamna Fiorela-Crina Chilat a fost numită în funcția de subprefect a județului Maramureș.

Doamna subprefect Fiorela-Crina Chilat a depus jurământul în conformitate cu dispozițiile art. 251 alin. (3) din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare: „Jur să respect Constituția și legile țării și să fac cu bună-credință tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor județului Maramureș. Așa să-mi ajute Dumnezeu!

La finalul ceremoniei, subsecretarul de stat Gheorghe Sorescu a adresat un mesaj doamnelor și domnilor prefecți și subprefecți cu ocazia depunerii jurământului de investire”, se arată în comunicatul Instituției Prefectului.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA