spot_img
AcasăActualitate112CERCETAŢI PENTRU DISTRUGERE - Doi tineri, din Sighetu Marmaţiei şi Săliştea de...

CERCETAŢI PENTRU DISTRUGERE – Doi tineri, din Sighetu Marmaţiei şi Săliştea de Sus, au pus obstacole pe calea ferată din zona Tunelului „Dragoiasa”

spot_img

DISTRIBUIȚI

CERCETAŢI PENTRU DISTRUGERE  În 3 februarie, un revizor de cale ferată a sesizat poliţia că persoane necunoscute au smuls și distrus plăcuțele de evacuare din Tunelul „Dragoiasa” și au pus obstacole pe calea ferată.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii din cadrul Biroului Transporturi au constatat că galeria de aerisire situată deasupra tunelului, care era închisă cu grilaj metalic, avea lacătul sustras. Iar în tunel au fost distruse și aruncate pe terasamentul căii ferate opt plăcuțe semnalizatoare.

Poliţiştii au mai constatat că au fost distruse bunuri din două imobile nelocuite, din zona tunelului.

Şi un stâlp de fluier CFR din beton armat a fost dislocat şi aşezat pe terasamentul căii ferate. Existând astfel pericolul deraierii trenului care circula pe relaţia respectivă.

Activităţile desfăşurate de poliţiştii din Săliștea de Sus în colaborare cu cei din cadrul Postului de Poliție TF Vișeu de Jos și cei din Săcel au dus la identificarea a doi tineri, din Sighetu Marmaţiei şi Săliştea de Sus, bănuiţi de comiterea faptelor.

Aceştia sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere sau semnalizare falsă.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

sursa foto

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA