AcasăActualitate112CERCETAȚI DE POLIȚIȘTI – Doi tineri maramureșeni au ieșit la plimbare cu...

CERCETAȚI DE POLIȚIȘTI – Doi tineri maramureșeni au ieșit la plimbare cu mopede neînmatriculate și fără să dețină permise de conducere

DISTRIBUIȚI

CERCETAȚI DE POLIȚIȘTI  Poliţiştii rutieri aplică măsuri ferme ori de câte ori constată că siguranţa traficului rutier este pusă în pericol. Este şi cazul unui tânăr de 28 de ani, din Strâmtura, depistat sâmbătă de poliţişti în timp ce se deplasa pe DJ171D cu un moped neînregistrat şi fără a deţine permis de conducere. Pentru fapta comisă poliţiştii au întocmit dosar penal iar tânărul riscă  pedeapsa cu închisoarea de la 1 la 5 ani.

O pedeapsă similară riscă şi un tânăr de 19 ani din Leordina. Mai precis, acesta a fost depistat de poliţişti ieri dimineaţă, la ora 06.00, în timp ce se deplasa pe raza localităţii de domiciliu cu un moped ce nu avea aplicată plăcuţa cu număr de înmatriculare.

În urma verificărilor poliţiştii au constatat că mopedul este neînmatriculat iar tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Atât el cât şi consăteanul lui, care i-a încredinţat mopedul, sunt cercetaţi de poliţişti.

Informații furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA