AcasăActualitateSocialCERCETAT PENAL – Polițistul care l-a făcut K.O. pe Cristian Boureanu este...

CERCETAT PENAL – Polițistul care l-a făcut K.O. pe Cristian Boureanu este vizat în două anchete

spot_img

DISTRIBUIȚI

CERCETAT PENAL  Agentul rutier care l-a făcut KO pe Cristian Boureanu cu o lovitură de dreapta, croșeu care l-a băgat în “reparații capitale” pe fostul deputat, este vizat, în acest moment, de două anchete. Una penală – a procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 -, și alta internă, administrativă – derulată în cadrul Brigăzii de Poliție Rutieră. Între timp, fostul demnitar așteaptă în celula sa din arestul VIP-urilor ca magistrații să judece noua sa cerere de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu  arestul la domiciliu.

Imaginile cu agentul Ovidiu Andrei ripostând dur în urma loviturii încasate sub centură au fost o probă suficientă pentru procurorii bucureșteni, care au declanșat urmărirea penală împotriva subofițerului. Anchetatorii trebuie să stabilească dacă polițistul care l-a altoit pe fostul deputat ar fi avut la îndemână și altă soluție pentru a-l anihila pe cel care l-a lovit cu genunchiul sub centură.

„Polițistul este cercetat pentru purtare abuzivă. Ancheta va stabili dacă reacția sa a fost sau nu disproporționată cu intensitatea atacului căruia el i-a fost victimă. În acest sens au fost audiați mai mulți martori la incident, printre care și colegi de-ai agentului, iar modul de intervenție este raportat la “Măsurile tactice polițienești”, au dezvăluit surse judiciare pentru Libertatea.

Modul în care agentul rutier Ovidiu Andrei a acționat în acea noapte imediat după ce a fost lovit de fostul parlamentar face obiectul și unei alte anchete care se derulează în paralel cu investigațiile procurorilor bucureșteni. Este vorba de o cercetare internă, administrativă, care, conform unor surse judiciare, încă nu a ajuns la final.

„Verificările interne care-l vizează pe agentul Andrei nu sunt finalizate. Polițistul, cercetat și administrativ de șefii lui, își desfășoară normal activitatea fără a fi suspendat”,  au adăugat surse apropiate anchetei.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA