spot_img
AcasăActualitate112CERCETAT PE LINIE DISCIPLINARĂ - Un poliţist din Arad, şef de cabinet...

CERCETAT PE LINIE DISCIPLINARĂ – Un poliţist din Arad, şef de cabinet în cadrul IPJ, a fost reţinut alături de alţi patru suspecţi într-un caz de contrabandă de ţigări

DISTRIBUIȚI

CERCETAT PE LINIE DISCIPLINARĂ Un poliţist din Arad, şef de cabinet în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, a fost reţinut pentru 24 de ore, sâmbătă, alături de alţi patru suspecţi, în urma unor percheziţii care au avut loc în câteva localităţi din judeţ şi care priveau contrabandişti de ţigări, aproximativ 500 de pachete fiind descoperite doar în casa poliţistului.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş au făcut, sâmbătă, percheziţii la mai multe adrese din acest oraş şi în localităţi învecinate, vizând persoane suspectate de contrabandă de ţigări netimbrate, între care şi un comisar-şef din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Cosmin Ionel Bratu, care este şeful Serviciului Cabinet din cadrul IPJ, scrie News.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş, Sighete Brigitte, a declarat pentru News.ro că au avut loc descinderi la 14 adrese, fiind găsite aproximativ 1.700 de pachete de ţigări netimbrate, din care 506 acasă la poliţist. Au mai fost ridicate cantităţi de tutun şi alcool, tot fără documente sau timbru.

Comisarul-şef i-ar fi aprovizionat pe ceilalţi suspecţi cu ţigări netimbrate, care erau vândute apoi localnicilor.

Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind acuzaţi de contrabandă calificată, iar duminică vor fi prezentaţi unui judecător cu propunere de arestare.

Potrovit Biroului de presă al IPJ Arad, comisarul-şef este cercetat în acest moment pe linie disciplinară.

Info

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA