AcasăActualitate112CERCETAT DE POLIȚIȘTI - Un român cumpăra sticle goale de whisky, le...

CERCETAT DE POLIȚIȘTI – Un român cumpăra sticle goale de whisky, le umplea cu apă și le vindea ca produs original

DISTRIBUIȚI

CERCETAT DE POLIȚIȘTI  Poliţiştii cercetează un bărbat pe care l-au prins în flagrant în timp ce transporta sticle cu whisky contrafăcut, stabilind că suspectul cumpăra sticle goale de whisky pe care le umplea cu alcool, apă şi arome alimentare şi le vindea ca produs original.

Peste două sute de sticle cu băutură contrafăcută au fost confiscate.Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, au depistat, în municipiul Piteşti, un bărbat de 27 de ani, care transporta cu un autoturism, în scopul livrării către un client, 84 de sticle de whisky fără banderole fiscale şi care prezentau semne vizibile de contrafacere.

Activităţile au fost desfăşurate în continuarea cercetărilor într-un dosar aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, scrie News.ro.

De asemenea, poliţiştii au efectuat două percheziţii la locuinţa celui în cauză şi la locuinţa părinţilor săi, de unde au ridicat mai multe sticle goale de whisky, dopuri şi recipiente cu substanţe folosite la prepararea conţinutului acestora.

Din cercetări a rezultat că bărbatul în cauză ar fi procurat sticle goale de whisky, prin intermediul anunţurilor pe un site, sticle pe care le-ar fi umplut cu alcool amestecat cu apă şi diverse tipuri de arome alimentare. Ulterior, acesta ar fi comercializat băuturile direct sau prin intermediari, către clienţi ce organizau mese festive (nunţi, botezuri etc)”, anunţă Poliţia Română.

Anterior, în cadrul aceluiaşi dosar penal, au fost identificate două persoane care achiziţionaseră astfel de băuturi de la cel în cauză, în scop de revânzare, iar 191 de sticle whisky, fără banderole fiscale şi cu semne vizibile de contrafacere au fost ridicate în vederea confiscării.

Cercetările sunt continuate faţă de cele trei persoane, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punere în circulaţie de produse contrafăcute, producere de produse accizabile şi comercializarea de produse accizabile supuse marcării, fără a fi marcate.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA