AcasăLifestyleCelebrul chef Horia Virlan, inspirat de produsele traditionale din carne de la...

Celebrul chef Horia Virlan, inspirat de produsele traditionale din carne de la Vascar

DISTRIBUIȚI

Celebrul chef Horia Virlan, unul dintre cele mai carismatice personaje de pe micul ecran si pionierul emisiunilor de tip cooking show din tara noastra, este inspirat de produsele traditionale din carne de la Vascar.

Compania cu sediul la Vaslui este unul dintre principalii producatori de mezeluri, specialitati din carne, conserve, semipreparate si carne fresh de pe piata. Fondata in anul 1984, sub denumirea de Industria Carnii, compania Vascar sarbatoreste anul acesta 37 de ani de activitate.

„De-a lungul carierei mele, am gatit in numeroase bucatarii cu specific international, in special in cele bazate pe ‘la cuisine francaise’, dar mie tot bucataria romaneasca mi-a ramas cea mai draga, tocmai de aceea o si promovez de cate ori am ocazia. Preparatele ‘Moldova in Bucate’ (n.r. brand premium Vascar) mi-au atras atentia deopotriva prin gustul fin al produselor traditionale romanesti, cat si prin ingredientele de cea mai buna calitate folosite. Garantez pentru calitatea gamei ‘Moldova in Bucate’ si o recomand de fiecare data”, declara Horia Virlan.

Colaborarea dintre Horia Virlan si compania Vascar a inceput in anul 2015, conform Directorului General al brandului vasluian, Vlad Ciuburciu. „Intalnirea cu chef Horia Virlan a fost prilejuita de lansarea gamei complete de mezeluri ‘Moldova in Bucate’, sub sloganul ‘Moldova in Bucate invita Romania la masa’, in urma cu 6 ani. Colaborarea noastra a inceput firesc, deoarece Horia Virlan s-a declarat inca de la inceput impresionat de gustul bun si calitatea preparatelor noastre”, spune Ciuburciu (Vascar).

Horia Virlan a inspirat o gama de semipreparate pentru brandul premium Moldova in Bucate, care contine urmatoarele produse: carnati taranesti cu busuioc, mici taranesti, carnaciori de casa, carnaciori de casa picanti si burger 100% antricot de vita. Toate produsele enumerate mai sus sunt realizate din carne de calitate superioara si condimente atent selectionate.

De-a lungul timpului, chef Horia Virlan a participat la mai multe evenimente organizate de Vascar, la care si-a demonstrat maiestria in bucatarie, gatind cu ajutorul preparatelor din carne de la producatorul vasluian. Nu in ultimul rand, acesta a creat o serie de retete care au la baza produse Vascar, si care combina gastronomia traditionala romaneasca, cea franceza sau italiana. Iata in continuare cateva retete pe care le gasiti pe site-ul www.vascar.ro:

– Muffin cu salam Victoria si cascaval;

– Risotto cu pulpe de pui si carnat Plai picant;

– Rulouri din tortilla cu muschi file taranesc, lebar, crema de branza si ardei copt;

– Ciolan de purcel in sos fin de ciuperci de padure si ierburi aromate;

– Piept de pui umplut cu salam Victoria si mozzarella, in sos de rosii;

– Paste rigatoni in sos de sunculita taraneasca si rosii coapte;

– Salata calda cu carnati Bucovineni si cartofi noi;

– Muschi file taranesc in sos fin de ciuperci de padure si ierburi aromate, cu piure de cartofi si sote de praz;

– Caserola picanta din carnati taranesti cu busuioc si pulpe de pui;

– Mini baghete cu muschi file taranesc si crema de branza natur.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA