AcasăLIFECELE MAI PROASTE FILME ALE ANULUI - Nominalizările la "Zmeura de Aur"

CELE MAI PROASTE FILME ALE ANULUI – Nominalizările la „Zmeura de Aur”

spot_img

DISTRIBUIȚI

CELE MAI PROASTE Comedia „Zoolander 2”, cu Ben Stiller, și blockbuster-ul „Batman v Superman: Dawn of Justice”, cu Ben Affleck, conduc în topul nominalizărilor pentru premiile Zmeura de Aur, parodie a Oscarurilor care recompensează cele mai slabe realizări ale cinematografiei americane, relatează AFP, citat de Agerpres

CELE MAI PROASTE „2016: un an cu atât de multe filme proaste că Zmeura de Aur a trebuit să crească numărul nominalizărilor la șase pe categorie”, față de cinci în mod obișnuit, potrivit unui comunicat.

 

„În topul rateurilor din cinema găsim în acest an ‘Zoolander 2’, lansat cu 15 ani de întârziere (nouă nominalizări), și bătălia ‘regală’ improbabilă de benzi desenate ‘Batman v Superman'”, care are și el opt nominalizări.

 

În ciuda criticilor foarte dure, filmul „Batman v Superman” a strâns încasări de aproape 900 de milioane de dolari în lume.

„Dirty Grandpa”, cu Robert de Niro, „Gods of Egypt”, cu Gerard Butler, și „Independance Day: Resurgence”, se numără de asemenea printre producțiile finaliste pentru cel mai prost film al anului.

 

Robert De Niro, Gerard Butler, Ben Affleck, Henry Cavill și Ben Stiller, precum și Dinesh D’Souza („Hillary’s America”) sunt nominalizați la categoria pentru un premiu foarte puțin râvnit, cel pentru cel mai prost actor.

La categoria cea mai proastă actriță, își dispută „onorurile” Megan Fox, pentru rolul său de jurnalistă prietenă cu Țestoasele Ninja, în „Ninja Turtles 2”, Julia Roberts cu „Mother’s Day”, și actrițele din saga „Divergent”, Naomi Watts și Shailene Woodley.

„Alice Through the Looking Glass”, eșec al lui Tim Burton și unul dintre rarele rateuri ale Disney în timpul unui an record pentru studio, a fost nominalizat la categoria „cel mai prost sequel”, la fel ca și „Fifty Shades of Black”.

Laureații celei de a 37-a ediții a premiilor Zmeura de Aur, decernate în urma votului celor 1.000 de membri ai asociației care acordă aceste „distincții”, vor fi anunțați la 25 februarie, în preziua prestigioaselor premii Oscar.

Câștigătorii, care se prezintă rareori la ceremonie, primesc un trofeu care constă într-o zmeură de mărimea unei mingi de golf așezată pe o bobină de film, de culoare galbenă, în valoare de 4,79 de dolari.

sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA