AcasăLifestyleCele mai îndrăznețe pariuri câștigătoare din toate timpurile

Cele mai îndrăznețe pariuri câștigătoare din toate timpurile

spot_img

DISTRIBUIȚI

De-a lungul timpului, au existat câteva cazuri de pariuri câștigătoare de-a dreptul fascinante. Cu toții visăm la un super câștig care să ne îmbogățească peste noapte, dar unii dintre noi, aceast lucru nu rămâne doar un vis.

Înainte de orice, trebuie să îți recomandăm să pariezi responsabil întotdeauna. Poveștile următoare sunt incredibile tocmai pentru că probabilitatea ca să se întâmple a fost atât de mică. Majoritatea jucătorilor ar trebui să considere pariurile ca o distracție din care de cele mai multe ori nu vor face prea mulți bani.

Bunicul care a crezut în viitorul nepotului

Când Harry Wilson s-a născut, bunicul său Peter Edward a fost sigur că destinul nepotului este să joace fotbal pentru echipa națională a Țării Galilor.

În anul 2000, pe când Harry era încă un copil mic, bunicul său a pariat 50 de lire că acesta va juca pentru Țara Galilor, la cote de 2,500-1.

13 ani mai târziu, Harry Wilson își aștepta cu nerăbdare debutul la naționala Țării Galilor. Acesta avea să debuteze la 16 ani, devenind cel mai tânăr debutant la o națională de fotbal, ceea ce nu doar că l-a făcut mândru pe bunicul său, dar i-a și adus un câștig de 150.000 de lire sterline.

Fanul lui Liverpool care a visat golul lui Xabi Alonso

Rămânem pe insula britanică pentru un alt pariu incredibil. Un fan al echipei Liverpool a visat că mijlocașul cormoranilor, Xabi Alonso va înscrie un gol din propria jumătate de teren.

După ce a visat acest gol, Adrian Howard s-a dus direct la o casă de pariuri unde a pariat 200 de lire sterline pe acest eveniment. Câteva luni mai târziu, Liverpool jucau în deplasare la Luton Town în Cupa Angliei, și conduceau cu 4-3, iar după cum era de așteptat, gazdele au lansat un ultim asediu în speranța egalării, dar cormoranii au reușit să recupereze mingea. Alonso a înscris un gol de legendă de la peste 60 de metri.

Howard a câștigat 25.000 de lire sterline datorită unui vis.

Cel mai notoriu parior: Floyd Mayweather

Boxerul american este bine cunoscut pentru pariurile sale spectaculoase care i-au adus câștiguri de sute de mii sau chiar milioane de dolari.

Cel mai mare câștig înregistrat de acesta din jocuri de noroc este fără îndoială pariul său de 815.000 dolari din 2014. Mayweather a pariat această sumă pe un meci de fotbal american, în care Denver Broncos trebuiau să învingă pe New York Jets la un avantaj de peste 7 puncte. Pariul i-a adus lui Mayweather un câștig de 1.4 milioane de dolari.

Fenomen la volanul unui kart

În 1998, Richard Hopkins a observat un talent neobișnuit în timp ce își urmărea fiul Evan la curse de karturi. Un alt copil din spatele volanului unui kart i-a atras atenția lui Hopkins care a fost convins încă de atunci că acest băiat va câștiga Formula 1 înainte să împlinească 23 de ani (pariu de 200 lire sterline), și că va deveni campion mondial până la vârsta de 25 de ani (pariu de 100 lire sterline). A fost atât de sigur încât a plasat încă un pariu de 50 de lire sterline că ambele predicții se vor adeveri.

Talentul din spatele volanului era chiar Lewis Hamilton, așa că toate predicțiile s-au adeverit, iar Hopkins s-a ales cu un câștig total de 165.000 de lire sterline.

Câștig cu șanse de 1 la 56 trilioane

Există destul de multe povești de succes din cazinouri, dar puține se compară cu șirul fabulos reușit la craps de Patricia Demauro.

Totul s-a petrecut în anul 2009, în Atlantic City. Patricia Demauro se plictisise de sloturi, așa că la propunerea unui prieten, a încercat craps.

Cel mai comun număr de zaruri este 7, așa că un pariu popular la craps este împotriva rotirii de 7. Demauro a pariat împotriva rotirii unui 7 și a câștigat de 154 de ori la rând! Un profesor de statistică de la Universitatea din Stanford a făcut calculele, iar probabilitatea ca acest lucru să se întâmple este de 1 la 56 trilioane.

Totalul câștigat a rămas confidențial, dar conform unor surse, a fost vorba de un câștig din 7 cifre.

Concluzie: dacă pariezi, fă-o responsabil

Acum că multe case de pariuri din țară au început să se redeschidă după măsuri de carantină care s-au simțit în toată țara, numărul de jucători este în creștere atât în online cât și în agențiile de cartier.

După cum am menționat mai sus, exemplele din acest articol nu trebuie luate ca inspirație, sunt cazuri foarte rare.

De fapt, dacă alegi o casă de pariuri sau un bonus la înregistrare, îți recomandăm întâi să consulți un site specializat unde poți descoperi recomandări și informații utile. Întotdeauna ar trebui să pariezi responsabil și doar la case de pariuri legale.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA