spot_img
AcasăAdministrațieCEL MAI FRUMOS BRAD DIN ROMÂNIA (GALERIE FOTO) - Simbolul Crăciunului a...

CEL MAI FRUMOS BRAD DIN ROMÂNIA (GALERIE FOTO) – Simbolul Crăciunului a ajuns în Baia Mare. Vezi când va fi inaugurat, alături de iluminatul ornamental de sărbători

DISTRIBUIȚI

La fel ca în fiecare an de când a fost ales primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș a ținut și acum să ofere băimărenilor un simbol în jurul căruia să se strângă de sărbători, alături de familie, prieteni, cunoștințe. Atât pentru băimăreni, cât și pentru turiștii care vor poposi în orașul nostru, acest brad este pregătit să fie cel mai frumos din România.

Înalt și falnic, adus din zona Blidari, bradul a ajuns astăzi, 21 noiembrie 2017, în Centrul Vechi al municipiului Baia Mare. Îndeaproape, încă de la alegerea sa și până la transportul care a dat, la fel ca de fiecare dată, bătăi de cap celor care s-au ocupat de aducerea sa, de această operațiune s-a ocupat însuși primarul Cherecheș.

“Am avut, din nou, bucuria să le ofer din tot sufletul, cel mai frumos brad de până acum, tuturor băimărenilor, dar și românilor care vor veni în Baia Mare cu ocazia sărbătorilor de Crăciun. Este un moment în care am ales, pentru prima oară, un brad de aici, de la noi, din Blidari, de pe raza municipiului Baia Mare, din Ocolul Silvic care aparține orașului nostru.

Este o bucurie pentru mine să pot face un cadou în special copiilor din Baia Mare pentru că acest brad va fi amplasat în mijlocul patinoarului pe care îl amenajăm deja. Cu ocazia zilei de 1 Decembrie vom aprinde și luminile ornamentale de Crăciun și vom aprinde și luminițele de pe brad. Tot atunci vom inaugura Târgul de Crăciun și va fi un moment de bucurie care se va perpetua până în 15 ianuarie, cu diverse evenimente, colinde, concerte de muzică clasică și modernă, Concertul de Revelion și cel de Anul Nou”, arată Cătălin Cherechel, primarul municipiului Baia Mare.
Nu doar bradul, ci și evenimentele pregătite de municipalitate pentru sărbătorile de iarnă, se anunță interesante. Poți să vezi aici programul gândit de administrația publică locală pentru perioada Crăciunului și Revelionului, dar și între aceste sărbători: http://2.actualmm.ro/sarbatori-de-iarna-baia-mare-targ-de-craciun-concerte-si-alte-activitati-de-divertisment-sunt-pregatite-de-municipalitate-pentru-baimareni/

Sursă info și foto.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA