AcasăActualitateSocialCEARTA, SPORT NAȚIONAL - Doi șoferi și un pieton s-au certat ca...

CEARTA, SPORT NAȚIONAL – Doi șoferi și un pieton s-au certat ca proștii la o trecere pentru pietoni

spot_img

DISTRIBUIȚI

Ceartă lângă trecerea de pietoni

Un echipaj de jandarmerie aflat în timpul serviciului de patrulare pe raza municipiului Baia Mare, în seara  zilei de marţi, 24 februarie a.c., în jurul orei 22.30, în timp ce se deplasa pe B-dul Traian din localitate, a sesizat că în apropierea unei treceri de pietoni se află două autoturisme oprite, iar şoferii au o discuţie mai aprinsă, cu un alt cetăţean.

A fost identificat S. S. de 43 ani, din Baia Mare, care a traversat B-dul Traian pe la o trecere de pietoni semaforizată din zona Dalia, pe culoarea roşie a semaforului. Pentru acest fapt, respectivul a fost apostrofat de doi participanţi la trafic, cărora  le-a adresat injurii şi cuvinte jignitoare.

Aflându-se deja sub influenţa băuturilor alcoolice, S.S. a continuat să bea bere dintr-un pet de2,5 lpe care-l avea în mână, chiar şi după ce a fost interpelat de echipajul de jandarmerie. Apoi la solicitarea îndreptăţită a jandarmilor, acesta a refuzat în repetate rânduri să dea detalii privind stabilirea identităţii sale, oferind date false.

Pentru toate faptele săvârşite, respectiv: adresare de injurii, consum de băuturi alcoolice în locuri publice şi refuz de a oferi detalii privind stabilirea identităţii, acesta a fost sancţionat contravenţional de către jandarmi, cu amenzi contravenţionale în valoare totală de 400 lei.

Dar şi în parcul municipal din Sighetu Marmaţiei

Jandarmii sigheteni aflaţi în timpul serviciului de patrulare pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, în ziua de 24 februarie a.c., în jurul orei 12.00, au intervenit pentru a aplana un conflict iscat între doi tineri, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi. A. H. de 25 ani, din Bocicoiu Mare, pentru faptul că i-a adresat cuvinte jignitoare şi l-a îmbrâncit pe M.B., a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 100 lei.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA