AcasăEvenimentSportCEA MAI FRUMOASĂ SĂPTĂMÂNĂ - Irina Begu se bucură că joacă astăzi...

CEA MAI FRUMOASĂ SĂPTĂMÂNĂ – Irina Begu se bucură că joacă astăzi în semifinale cu Serena Williams!

DISTRIBUIȚI

Irina Begu traversează o formă extraordinară, iar acest lucru este dovedit de faptul că, la turneul WTA de la Roma, s-a calificat în semifinale atât în proba de simplu, cât şi în cea de dublu, unde face pereche cu Monica Niculescu. În aceste condiţii, nu este o surpriză că a 35-a jucătoare a lumii crede că are parte de cea mai frumoasă săptămână a carierei.

După ce a trecut în două seturi de japoneza Misaki Doi, scor 6-2, 7-6, Begu se pregăteşte de duelul cu liderul mondial Serena Williams. Românca este încântată de faptul că va avea ocazia de a juca în premieră contra sportivei americane.

Mă simt foarte bine, au fost două victorii importante pentru mine, mai ales cea de la simplu. Sunt bucuroasă să fiu în semifinale. E, poate, cea mai frumoasă săptămână din cariera mea şi vreau să mă bucur de fiecare moment.

Mă bucur că joc cu Serena. Îmi doream de foarte mult timp să joc cu ea. Este pentru prima oară şi mă voi bucura cu siguranţă de acest meci. Sunt atât de fericită să mă aflu la acest turneu, în semifinale, şi mai ales că voi avea ocazia să joc cu Serena. E un moment special.

Serena este o jucătoare pe care cred că toată lumea o apreciază şi toate jucătoarele îşi doresc măcar o dată să o întâlnească. Îmi doream de foarte mult mult timp şi nu cred că e ceva mai frumos decât să te întâlneşti într-o semifinală. Ne întâlnim la vestiare, dar nu am avut ocazia să vorbesc cu ea„, a declarat Begu.

Jucătoarea de 25 de ani recunoaşte că nu se aştepta să ajungă atât de departe la turneul din capitala Italiei, iar succesele din ultima vreme au ajutat-o să lase definitiv în urmă momentele dificile pe care le-a traversat în trecut, când avea probleme medicale. De asemenea, în ciuda faptului că a trecut în două seturi de Misaki Doi, jocul prestat în faţa japonezei nu a mulţumit-o complet.

Nu-mi venea să cred că sunt în semifinală. Mi-au trecut prin faţa ochilor toate acele momente în care eram accidentată şi îmi doream să joc. Am muncit foarte mult să revin la forma de acum şi mă bucur enorm că sunt în semifinale, că sunt sănătoasă şi că mă aflu printre cele mai bune jucătoare.

Am fost puţin tensionată. Mi-aş fi dorit să joc momentele importante un pic mai bine, să fiu mai relaxată, însă e normal, încerc să devin din ce în ce mai bună şi lucrez şi la lucrul acesta. Mă bucur că am reuşit să închid în două seturi„, a explicat Irina.

Datorită rezultatelor obţinute în ultima perioadă, Begu va intra în Top 30 mondial şi va beneficia de statutul de cap de serie la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Este un avantaj, dar chiar dacă eşti favorită, sunt meciuri grele. Sunt jucătoare foarte bune şi în afara Top 35. Va fi greu, dar mă bucur că mă aflu printre capii de serie„, a precizat românca.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA