AcasăLifestyleCe trebuie să ai în vedere atunci când alegi un echipament pentru...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când alegi un echipament pentru curățarea pardoseli

spot_img

DISTRIBUIȚI

Alegerea echipamentului potrivit pentru curățarea pardoselii poate să fie o alegere dificilă. Însă, dacă se urmăresc anumiți factori, cu siguranță veți reuși să faceți cea mai bună alegere deoarece, echipamentul potrivit poate ajuta la creșterea productivității, la menținerea unui mediu curat dar și la îndepărtarea microbilor și a mirosurilor neplăcute.

Ce trebuie să urmărim atunci când alegem echipamentul potrivit pentru curățarea pardoselii

  • În primul rând, trebuie să știm pentru ce tip de pardoseală avem nevoie – este vorba despre podea, lemn, gresie, marmură, granit, beton? După ce decideți care este tipul pardoselei care trebui curățată, este foarte important să vă asigurați că echipamentul ales se pliază pentru acel material, pentru a evita deteriorarea dar și pentru a avea un rezultat sclipitor. Din fericire, există o sumedenie de echipamente curățenie potrivite pentru mai multe tipuri de pardoseală, așadar, tot ce trebuie este să vă asigurați că echipamentul este versatil.
  • Un al doilea aspect care trebuie luat în calcul este tipul de curățenie pe care va trebui să o efectuați. Astfel, este posibil să aveți nevoie de echipamente dedicate pentru îndepărtarea prafului și a murdăriei, sau echipamente pentru îndepărtarea uleiului, a petelor de grăsime, a urmelor de anvelope, al calcarului etc.. Bineînțeles că, pentru îndepărtarea diferitelor tipuri de murdării se vor utiliza detergenți profesionali dedicați, motiv pentru care trebuie să vă asigurați că echipamentul permite utilizarea detergenților nu doar a apei. De asemenea, dacă se dorește alegerea unui echipament potrivit pentru îndepărtarea murdăriei groasă și întărită, atenția trebuie îndreptată către un echipament care permite atât spălarea cât și decaparea și eliminarea murdăriei, precum monodiscurile.
  • Nu în ultimul rând, este important să aveți în vedere suprafața spațiului care trebuie curățată. Astfel, un echipament mare, cu o putere mare, va face față cu brio unor suprafețe mari precum halele, spațiile comerciale, trotuarele, mall-urile etc. În schimb, pentru suprafețele mici, precum locuințele, sau suprafețele cu multe obiecte, echipamentele care sunt prevăzute cu talpă sau discuri mici sunt mai potrivite atât din punct de vedere al utilizării cât și a faptului că pot mult mai ușor să pătrundă în spațiile restrânse.

De asemenea, viteza, presiunea și contactul pe care echipamentul îl face cu podeaua sunt la fel de importante.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA