AcasăEvenimentÎN CE ȚARĂ TRĂIM – Primarul Cătălin Cherecheș a fost interceptat în...

ÎN CE ȚARĂ TRĂIM – Primarul Cătălin Cherecheș a fost interceptat în baza unui mandat de terorism!

DISTRIBUIȚI

ÎN CE ȚARĂ TRĂIM Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare ar fi fost interceptat pe mandat de terorism, este dezvăluirea momentului făcută la România Tv. Fostul parlamentar, actual primar, a fost filat și interceptat fiind suspect de infracțiuni conexe ale acțiunilor teroriste!

Cătălin Cherecheș a declarat într-un interviu la postul de televiziune că are loc „o privatizare a justiției. S-a întâmplat în foarte multe dosare instrumentate de DNA și nu numai și mă refer la modul în care s-au efectuat înregistrări cu echipamente private, neomologate, s-au transmis apoi la DNA doar frânturi din aceste înregistrări, alegerea dialogului a fost aleatorie, trunchiată, lucru care viciază procesul penal”.

Cherecheș susține că a avut mai multe întâlniri cu un personaj care a înregistrat convorbirile și le-a trunchiat. Înregistrările erau salvate pe un stick și predate DNA-ului.

„De fiecare dată când avea întâlniri cu mine, înregistra cu un echipament neomologat, ajungea acasă, transfera totul pe un stick și îl trimitea la DNA. Au fost zeci de interceptări pe care această persoană (Cristian Șpan n.a) le-a făcut, dar în dosar nu apar toate interceptările, ci doar cinci sau șase episoade trunchiate. DNA-ul nu a luat aparatura, telefonul mobil, în momentul în care a început urmărirea penal in personam. De-abia când avocații mei au sesizat acest lucru, la aproape o lună de zile de la arestarea mea, au procedat la reținerea telefonului mobil”, a precizat Cherecheș.

Procurorii DNA, printre care și controversatul Jean Uncheșelu, au solicitat mandate de interceptare pentru Cătălin Cherecheș, deși nu aveau niciun indiciu că acesta săvârșise vreo faptă de natură penală. Mandatul respectiv, ținut la secret, n-a adus nicio probă în dosarul în care primarul a fost trimis în judecată. Deși judecătorii au aprobat emiterea unui mandat pe siguranță națională și terorism pe numele lui Cherecheș, rechizitoriul a fost întocmit pe infracțiuni de drept comun!

Mandatul de siguranță națională și terorism a fost emis pe numele lui Cătălin Cherecheș de un judecător de la instanța supremă, în baza legii privind prevenirea și combaterea terorismului. Acesta a fost eliberat pe 18 iulie 2012, după ce Cătălin Cherecheș, a depus jurământul ca primar la Baia Mare.

In baza acelui mandat de interceptare pe siguranță națională și terorism, ofițerii SRI au primit aprobare de a intra în telefoanele, calculatoarele, în casa și locul de muncă al primarului. Mai mult, Cherecheş a fost urmărit, fotografiat, ascultat și filmat chiar şi pe stradă.

Ingrid Mocanu, fost director în Ministerul Justiției, a dezvăluit că SUA ar fi cerut de 16 ori mai puține mandate pe terorism față de România, „iar Parlamentul nu s-a întrebat ce faceți voi cu toate aceste mandate”.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA