Acasă Lifestyle Ce sunt sloturile Megacluster și cum funcționează?

Ce sunt sloturile Megacluster și cum funcționează?

DISTRIBUIȚI

Dezvoltatorii de sloturi online se gândesc întotdeauna la modul în care pot produce cele mai noi și mai bune funcții. Acest angajament a dus la numeroase inovații în sloturi, cum ar fi role în cascadă, bonusuri pe ecranul al doilea și Megaways.

Megaclusters ar putea foarte bine să fie următoarea caracteristică revoluționară în domeniul jocurilor online. Dezvoltat de Big Time Gaming (BTG), acest mecanism prezintă sloturile ca niciodată.

Presupunând că nu ați auzit de sloturile Megaclusters, atunci ar trebui să aflați de ce acest motor este atât de mare. Veți afla cum funcționează și în ce moduri diferă de jocurile de noroc obișnuite.

Cum funcționează un slot Megaclusters?

Un joc Megaclusters nu pare impresionant inițial. Se deschide cu o grilă 4 × 4 și oferă posibilități limitate de câștig.

În plus, prezintă un format de bază pentru cluster-pay, care este disponibil în numeroase sloturi online astăzi. Formezi câștiguri prin aterizarea grupurilor orizontale sau verticale de peste 5 simboluri potrivite.

Totuși, interesant este că fiecare simbol dintr-o combinație câștigătoare se împarte în patru simboluri mai mici (de exemplu, Megaclusters). Iată un exemplu despre modul în care funcționează acest scenariu:

  • Obțineți un cluster câștigător cu 5 simboluri.
  • Fiecare simbol se descompune în 4 pictograme mai mici (20 în total).
  • Grila 4 × 4, care în mod normal oferă 16 poziții, are acum 32 de poziții (12 + [5 x 4]).

Grila se extinde mai mult atunci când simboluri suplimentare sunt implicate în combinații câștigătoare. În cel mai bun caz, puteți extinde grila la 8 × 8 (64 poziții) în timpul jocului de bază.

Care este diferența cheie între megaclusters și sloturi pentru cluster?

Un slot online standard include următoarea configurație:

  • Cinci role.
  • Un număr fix de linii de plată (de ex. 20).
  • Câștigurile se formează atunci când simbolurile potrivite apar pe o linie de plată.
  • Toate plățile trebuie să înceapă în prima rolă.
  • Câștigurile trebuie să se deplaseze și de la stânga la dreapta.

Jocurile Cluster, care au devenit foarte populare în ultimii ani, susțin această tendință comună. Acestea oferă câștiguri prin grupări orizontale sau verticale potrivite.
De asemenea, aceste sloturi nu prezintă nicio regulă stabilă prin care trebuie să se formeze combinațiile câștigătoare. Un cluster câștigător nu trebuie să înceapă în prima rolă.
Un simbol câștigător se transformă în patru pictograme. În schimb, un slot obișnuit de cluster nu vede că simbolurile din combinațiile câștigătoare se descompun – ele rămân doar ca o poziție solidă.

Alte caracteristici ale sloturilor Megaclusters

Jocurile Megaclusters oferă mai mult decât simple simboluri care se despart și o grilă în expansiune. De asemenea, se mândresc cu mai multe dintre următoarele caracteristici de sloturi unice.

Avalanşă

Avalanşa se referă la dispariția pictogramelor din combinațiile câștigătoare. Noi simboluri cad pe grilă pentru a le înlocui pe cele dispărute.

Acest proces oferă potențialul pentru mai multe plăți în cadrul aceleiași runde. Se continuă până nu se mai poate forma câștig.

Prin urmare, obțineți două avantaje majore din sloturile Megaclusters:

Simbolurile câștigătoare se împart în 4 pictograme mai mici.

Simbolurile din câștiguri dispar și permit simbolurilor noi să ia pozițiile.

Câștigați multiplicatori

Un slot Megaclusters poate avea două simboluri Wild. Ambele versiuni înlocuiesc alte pictograme pentru a ajuta la formarea plăților.

Totuși, simbolul Wild special oferă și un multiplicator de câștig. Acest Wild începe de la 1x și crește o unitate de fiecare dată când face parte dintr-o plată.

Multiplicatorul crește fără limită în timpul unei singuri runde. Cu toate acestea, se resetează odată ce nu se mai pot forma victorii și începe o nouă rundă.

Rotiri gratuite

Cinci victorii consecutive în cadrul avalanșei pot declanșa rotiri gratuite. Acestea din urmă oferă, de obicei, o grilă de pornire extinsă (de exemplu, 4 × 4 până la 8 × 8) și capacitatea de a crește și mai mult grila.

Beneficiile sloturilor Megaclusters

Jocurile Megaclusters au câștigat deja o serie importantă în lumea sloturilor online cu bani reali. Mai jos puteți vedea principalele aspecte ce sunt pe placul jucătorilor, când vine vorba de aceste sloturi.

Big Time Gaming a introdus acest mecanism prin intermediul slotului Star Clusters în 2020. Deja inventatorul Megaways și-a arătat încă o dată latura inovatoare cu Megaclusters.
Acesta din urmă aduce ceva total nou în lumea jocurilor. Este cu mult diferit de sloturile cu linii de plată tradiționale și chiar destul de unic față de jocurile obișnuite de cluster.
Megaclustrele sunt primul tip de slot care împart simbolurile câștigătoare în mai multe pictograme. În consecință, aveți șanse suplimentare de a colecta plăți după fiecare câștig.
Mai multe caracteristici dincolo de Megaclusters :

De la sine, Megaclusters ar fi deja o remiză. Cu toate acestea, aceste sloturi includ funcții suplimentare pentru a vă distra.

În primul rând, puteți aștepta cu nerăbdare câștigarea avalanșelor. Avalanșa oferă o oportunitate de a continua să obțineți tot mai multe premii în aceeași rundă.

Aceste jocuri oferă, de asemenea, Wilds speciale care conțin multiplicatori. Wilds-urile speciale înmulțesc câștigurile cu oriunde de la 2x la 10x.

Puteți activa și rotiri gratuite. Rotirile gratuite vin cu bonusul suplimentar al unei grile implicit mai mari (8 × 8) și până la 256 de poziții.

Potențial pentru plăți enorme

Câștiguri mari sunt în întregime posibile prin aceste jocuri datorită Megaclusters și funcțiilor suplimentare. De exemplu, puteți câștiga pachetul de până la 23.000x pentru participarea la Star Clusters.

Dacă pariați 10 USD pe rotire în acest scenariu, veți avea șanse să câștigați până la 230.000 USD. Chiar dacă pariați doar 1 USD, puteți colecta până la 23.000 USD.
Nici nu trebuie să ai noroc ca să câștigi cel mai mare premiu disponibil. De asemenea, puteți scoate un șir de plăți mari datorită avalanșei, rotirilor gratuite și multiplicatorilor câștigați.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proctoline


TE-AR MAI PUTEA INTERESA

ACCIDENT ÎN TĂUȚII DE SUS – Impact frontal între două autoturisme

Un accident rutier a avut loc în această dimineață, în jurul orei 8:00, pe DN 18, pe raza localității Tăuții de Sus. Potrivit primelor...

ACȚIUNE DE SALVARE BAIA MARE – Bebeluș de 6 luni, transportat cu avionul SMURD cu arsuri grave

O acțiune de salvare contratimp a avut loc az-noapte în Baia Mare. Un bebeluș de numai 6 luni care a suferit arsuri pe 30%...

LUCRĂRI LA REȚEA – Furnizarea apei, sistată temporar pe o stradă din Baia Mare

Băimărenii de pe strada Alba Iulia din Baia Mare vor rămâne fără apă potabilă la robinete azi, 17 septembrie, timp de câteva ore. Sistarea...

PREȚUIRE PENTRU SALVATORII DIN LINIA ÎNTÂI – Cadrele medicale de la Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare au fost recompensate cu daruri simbolice...

A trecut deja o jumătate de an de când cadrele medicale din linia întâi duc o luptă neobosită cu virusul care, într-o mai mică...

Coaliția pentru Maramureș a lansat candidații din Țara Codrului pentru alegerile din 27 septembrie

Candidații pentru primăriile din Țara Codrului au fost lansați, zilele trecute, în Ariniș. Primari cu multe mandate în spate, dar și candidați aflați la...