AcasăActualitate112CE SPUN MARTORII OCULARI - Detalii despre triplul asasinat de la Apa

CE SPUN MARTORII OCULARI – Detalii despre triplul asasinat de la Apa

DISTRIBUIȚI

CE SPUN MARTORII OCULARI O triplă crimă s-a produs la Apa. Soț, soție și soacra acestuia au fost uciși în propria lor casă. Două dintre cadavre au fost găsite în curtea casei.

Corpul femeii de circa 80 de ani – Viorica Apan – a fost găsit în casă. Cadavrul femeii de 56 de ani – Niculina Rentea – a fost găsit se pare pe treptele casei, iar cel al bărbatului de 59 de ani – Gheorghe Renetea, în fața garajului.

Crima a îngrozit întreaga comunitate. Localnicii spun că triplul asasinat s-ar fi produs în această noapte, iar corpurile neînsuflețite ar fi fost găsite de către o rudă a acestora, scrie Presa SM.

Persoana a povestit că a intrat în curte pentru a le duce ceva documente și a văzut cadavrul lui Gheorghe Rentea în fața garajului, iar corpul soției lui Gheorghe Rentea pe treptele casei.

Speriat, omul a plecat la un vecin, cu care a revenit și apoi au sunat la poliție.

”Atâta sânge nu am văzut în viața mea. Mai ales la Niculina, a fost lovita in cap”, a spus unul dintre cei doi localnici.

Se pare că toate cele trei victime au fost ucise cu o violență ieșită din comun și lăsate într-o baltă de sânge.

Polițiștii au pornit în căutarea criminalilor pe mai multe surse.

foto https://presasm.ro/

Inclusiv cu un câine specializat în identificarea urmelor posibilului criminal sau criminali, căci încă nu s-a comunicat nimic oficial de către sursele judiciare.

Oamenii spun că soții Renetea erau oameni harnici, cu bun-simț și nu se știa să aibă probleme cu cineva.

“Erau oameni harnici și muncitori. Munceau de dimineața până seara. El avea probleme cu inima. Au muncit. Nu îmi pot explica, că umblam aici tot timpul, dimineața și seara”, a spus ruda bărbatului.

”Nu primeau la lucru oameni fără căpătâi, bețivi. Erau oameni cărora le plăceau oamenii harnici. Mare păcat de ei”, a spus un alt localnic.

Sursa info şi foto

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA