AcasăLIFECE SPUN EXPERȚII – La ce pericole te expui dacă ții dietă...

CE SPUN EXPERȚII – La ce pericole te expui dacă ții dietă vara?

spot_img

DISTRIBUIȚI

CE SPUN EXPERȚII  Avem liber la diete vara mai ales că ne stau la dispoziţie alimente sănătoase pe care să ne bazăm şi cu ajutorul cărora să luptăm împotriva surplusului de kilograme.

Pentru a te bucura de sănătate nu este suficient să te programezi pe perioade scurte să mănânci sănătos şi echilibrat. În momentul în care înveţi să îţi asculţi organismul şi să fii atent la nevoile sale, atunci intri pe drumul cel bun şi frumos al unui stil de viaţă coerent.

Din păcate dietele vin la pachet cu multe obiceiuri care pot dăuna mai mult organismului tău decât să te ajute. Iată acre sunt acestea: Anumite băuturi îţi cresc aportul de calorii Hidratarea este vitală pentru sănătate, mai ales vara când temperaturile urcă destul de mult în termometre este important să ai la îndemână tot timpul o sticlă de apă. Nu trebuie să simţi senzaţia de sete sau de gură uscată pentru a bea apă. Cel mai mare pericol când ţii o dietă vară este că eşti tentat să apelezi la shake-uri proteice, smoothie-uri, băuturi energizante, frappe-uri mai ales când ieşi în oraş cu prietenii, scrie Adevărul.

Chiar şi limonada vine la pachet cu o serie de calorii deloc benefice siluetei tale. Indicat ar fi să optezi pentru apă cu lămâie,  ceai rece din plante şi smoothie-uri din legume.

Nu sări peste mese, niciodată nu te înfometa şi nu uita de apă. Te tentează să mănânci mai multă îngheţată Tocmai ce ai fost la cumpărături şi imediat cum ai ajuns acasă ai umplut congelatorul cu multiple sortimente de îngheţată, crezând că dacă ai o alimentaţie bazată pe legume, salate, o îngheţată te va ajuta să treci mai uşor peste gândul că eşti la dietă? Asta este una dintre cele mai mari greşeli pe care le poţi face. Aditivii alimentari, coloranţii şi îndulcitorii artificiali sunt mai periculoşi decât dacă ai mânca zahăr cu linguriţa.
Sursă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
TE-AR MAI PUTEA INTERESA