AcasăLifestyleMondenCE SPUN ASTRELE - Horoscopul pentru 1 februarie

CE SPUN ASTRELE – Horoscopul pentru 1 februarie

DISTRIBUIȚI

Berbec. Încercați să stați de vorbă numai cu partenerii verificați si să nu vă planificați în această perioadă activități care necesită cheltuieli importante.

Taur

Luptați pentru a vă face auzit, pentru că aveți principii sănătoase, care merită scoase mai mult în lumină. Ați putea omite o eroare.

Gemeni

E mai bine să vă revizuiți programul zilei și să vă ocupați de probleme serioase, amânate până acum. Consumati produse de calitate.

Rac

Nu suportați să vedeți că unii au reactii absurde la afirmatiile dumneavoastra, dar reusiti sa va amuzati. Faceti numai ce trebuie.

Leu

O zi complicată. Ațentie sporită pe toată durata ei, indiferent de activitatea pe care o desfășurați.Este posibil sa fiti mintit.

Fecioară

Principiile voastre sunt de neclintit și credeți în ele până în pânzele albe, așa încât e normal sa fiți revoltat când unii le pun la indoială.

Balanţă

Se anunță o zi linistită atât la serviciu cât și acasă. Se conturează totuși situații inedite, lucruri și informații de care aveți nevoie.

Scorpion

E momentul perfect pentru distractie, iar ocazii vor fi din belsug, totul e să proftați din plin de ele. Prietenii vă invită spre seară în oraș.

Săgetător

Cântăriți de două ori deciziile pe care le veți lua. Trebuie să aveți încredere în partenerii vechi, dar să mai verificați odată datele problemei.

Capricorn

Vă puteți ocupa de probleme financiare. Aveți șanse să redresați bugetul familiei. Dacă vi se propune o colaborare este bine să nu refuzați.

Vărsător

Aveți multe de rezolvat, ceea ce înseamnă că, înainte de toate, trebuie să vă stabiliți clar prioritățile. Va apărea o problemă în familie.

Peşti

Astăzi nu trebuie să negociați, sau să completați documente. Nu sunt indicate nici schimbările în carieră. Mai asteptați, cu răbdare,un timp.

sursa info Jurnalul

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA