AcasăLifestyleMondenCE SPUN ASTRELE - Horoscop pentru luni, 12 martie 2018

CE SPUN ASTRELE – Horoscop pentru luni, 12 martie 2018

DISTRIBUIȚI

Berbec. Eşti cam agitat, aflându-te la începutul unui proiect nou, pe care nu îţi este clar cum să îl abordezi. Nu refuza sprijinul oferit de colegi.

Taur

Astrele te sfătuiesc să nu încerci să obţii câştiguri rapide. Seara o petreci alături de persoana iubită împreună cu care începi să plănuiești o călătorie.

Gemeni

Astăzi talentul artistic te face remarcat în societate. În privința sentimentelor, sfatul este să ai răbdare şi să fii încrezător în intuiţie.

Rac

S-ar putea ca o întâlnire de afaceri să se soldeze cu o dezamagire. Nu te descuraja. Nu este un moment favorabil pentru business.

Leu

Eşti creativ şi te preocupă ideea de a te manifesta și într-un proiect personal. Ai şanse să te afirmi profesional dar nu îți neglija sănătatea.

Fecioară

Cu toate că te simţi în formă, este posibil să constaţi că nu-ţi reuşeşte aproape nimic. Si asta deoarece eşti confuz şi îţi lipseşte simţul practic.

Balanţă

Dimineaţă eşti mai sensibil decât de obicei, ceea ce ar putea să îţi afecteze relaţiile cu cei din jur. Solutia este să fii prudent în tot ce faci.

Scorpion

În mod neaşteptat, primeşti o sumă importantă de bani de la o rudă mai în vârstă. Îţi regăseşti încrederea în viitor şi începi să faci planuri.

Săgetător

Şansele sunt de partea ta, intuiţia te ajută şi reuşeşti să depăşeşti cu bine dificultăţile. Ai succes în tot ce faci. Este o zi bună pentru examene.

Capricorn

Dimineaţă faci planuri ambiţioase în legătură cu o afacere, dar este posibil să te loveşti de obstacole care îţi cam taie elanul. Fii realist.

Vărsător

Azi ai tendinţa să fii prea idealist şi să neglijezi probleme importante. Nu te angaja la responsabilitati serioase, e posibil să iei decizii eronate.

Peşti

Eşti hipersensibil şi nu ai chef de vorbă. Evită așadar să socializezi prea mult, chiar si in online. De asemenea e bine să amâni orice tranzacţie.

sursa info Jurnalul

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA