AcasăNews AlertCE SPECTACOLE SE JOACĂ ÎN PERIOADA 13-17 FEBRUARIE - Programul Teatrului Municipal...

CE SPECTACOLE SE JOACĂ ÎN PERIOADA 13-17 FEBRUARIE – Programul Teatrului Municipal Baia Mare

DISTRIBUIȚI

Marți, 13 februarie, de la ora 19.00, este programat spectacolul ZORBA’S DIONYSOS după N. Kazantzakis (la Sala Mare, cu publicul pe scenă), regia Marcel Țop.

Un spectacol care reconciliază Orientul cu Occidentul, surprinzând  peripețiile unui erou colectiv, călăuzit de mare, un șaman – la fel ca Don Juan-ul lui Carlos Castaneda. Grecia, Turcia, Serbia și România  își dezvăluie parfumul lor specific, în care ancestralul se amestecă organic cu modernismul. 

Miercuri, 14 februarie, de la ora 19.00, la Sala Studio, va avea loc spectacolul PLEX, un scenariu bazat pe texte de Eric Bogosian, în regia și interpretarea actorilor Andrei Dinu și Andrei Stan. O producție în care veți cunoaște două personaje care vor să pară trendy, degajate, foarte puțin atente la reguli sau coduri, însă acest joc al aparenței nu este decât o parte a manipulării zilnice la care ne supun reclamele, școala, televiziunea, biserica.

Joi, 15 februarie, de la ora 19.00, veți fi puși față în față cu protagoniștii spectacolului CASA DE PE GRANIȚĂ, după Slawomir Mrozek, regia Marcel Țop, într-un interior tipic maramureșean, cu o anexă în care funcționează o horincie, unde  își duce viața o familie de țărani. Trasarea graniței prin mijlocul casei perturbă universul casnic. Limita este frontiera în fața căreia personajele sunt puse să acționeze.

Vineri, 16 februarie, de la ora 19.00, la Sala Studio, spectacolul CRIMA DIN STRADA LOURCINE de Eugène Labiche, regia Victor Olăhuț, vă va ține cu sufletul la gură  atunci când o  știre citită într-un ziar având ca victimă o vânzătoare de castane, cumulată cu urmele de cărbune de pe mâinile protagoniștilor, declanșează nebunia.

Sâmbătă, 17 februarie, de la orele 10.00 și 11.30, la Sala Teatrului de Păpuși Baia Mare, cei mici sunt așteptați să vizioneze reprezentația Teatrului de Nord Satu Mare, FABULA SE REFERĂ ȘI LA TINE, după H. C. Andersen, regia Andrei Mihalache. Spectacolul invitat  își dorește să vă aducă în atenție povești mai puțin cunoscute, dar la fel de valoroase.

Sâmbătă, 17 februarie, de la ora 19.00, nu ratați o seară reconfortantă, vizionând spectacolul de revistă UN VIS CU MI-S REVISTA, pe texte de Mihai Maximilian, consultant de specialitate Papp Zoltan. Reprezentația seduce prin dialoguri surprinzătoare și ironii subtile, prin interpretările inspirate ale soliștilor vocali și prin valențele coregrafice ale corpului de balet, de la dansul contemporan la french cancan.

Prețul biletelor la spectacolele teatrului: 5 lei la secția Păpuși, 15 lei preț întreg și 10 lei  preț redus (pentru elevi, studenți și pensionari) la secțiile Dramă și Revistă. Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși).

Informații furnizate de către Teatrul Municipal Baia Mare

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA