AcasăActualitateCE SPECTACOLE SE JOACĂ ÎN PERIOADA 27-31 MARTIE – Programul Teatrului Municipal...

CE SPECTACOLE SE JOACĂ ÎN PERIOADA 27-31 MARTIE – Programul Teatrului Municipal Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

Marți, 27 martie, de la ora 19.00, la sala studio, de Ziua Mondială a Teatrului, spectatorii au intrare gratuită, în limita locurilor disponibile, la spectacolul ”ȘI MÂINE E O ZI”, de Franz Xaver Kroetz, un tulburător recital actoricesc al doamnei Aurora Prodan, un spectacol care ne vorbește despre singurătate, dar și despre speranță.

Miercuri, 28 martie, de la ora 19.00, se va juca spectacolul EDMOND, de David Mamet, în regia lui Andrei Dinu.

Pentru regia acestui spectacol, Andrei Dinu a fost nominalizat în cadrul Galei Premiilor UNITER, la secțiunea ”Debut”.

În spectacol veți putea urmări povestea de viață a unui om hotărât să o ia de la capăt atunci când oboseala, rutina și visele spulberate îl copleșesc. (Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani).

Joi, 29 martie, de la ora 19.00, sunteți invitați la cea mai recentă premieră a teatrului, spectacolul ”POVEȘTI DIN BUCĂTĂRIE”, o creație colectivă a actorilor din distribuție, în regia lui Cristian Ban.

Spectacolul îşi propune să aducă în faţa spectatorilor sinceritatea şi căldura unei întâlniri din bucătăria copilăriei fiecăruia dintre noi.

Vineri, 30 Martie, de la ora 19.00, la sala studio, Andrei Dinu și Andrei Stan vă invită la spectacolul ”PLEX”, pe texte de Eric Bogosian, în care vă veți întâlni cu tot felul de personaje ce vor să pară trendy, extrem de degajate, foarte puţin atente la reguli sau coduri. (Spectacol nerecomandat persoanelor sub 15 ani).


Sâmbătă, 31 martie, de la ora 10.00 și de la ora 11.30, cei mici sunt așteptați la Teatrul de Păpuși, din str Dacia nr. 3, la spectacolul ”FATA BABEI ȘI FATA MOȘNEAGULUI”, după Ion Creangă, regia Claudia Revan.

Sâmbătă, 31 martie, de la ora 19.00, este programat spectacolul ”BUTOIUL CU PULBERE”, de Dejan Dukovski, regia Marcel Țop, o poveste tragi-comică despre oamenii Maramureșului, cel mai nedomesticit ținut românesc, un loc unde țăranii au construit un cimitir vesel în care până și moartea are mormântul ei. (Spectacol nerecomandat persoanelor sub 15 ani!).

Prețul biletelor la spectacolele teatrului: 5 lei la secția Păpuși, 15 lei preț întreg și 10 lei preț redus (pentru elevi, studenți și pensionari) la secțiile Dramă și Revistă.

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși).

Programul rezervărilor telefonice: Luni – Vineri: 11.00 – 16.00. Sâmbătă: 12.00 – 13.00.

Rezervările se ridică cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului. În ziua desfășurării spectacolului, nu se mai fac rezervări!

Informaţii şi foto furnizate de Teatrul Municipal Baia Mare

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA